Romanii din toata lumea se aduna in Piata Victoriei, la protestul organizat de Diaspora, programat pe 10 august. Nimeni nu stie exact cati oameni vor ajunge in piata, insa daca ar fi sa ne luam dupa reatiile de pe site-urile de socializare, numarul acestira ar putea fi de ordinul zecilor de mii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In ultimele ore, imagini cu romani cu steaguri tricolore si mesaje anti-PSD au invadat site-urile de socializare. Multe dintre acestea sunt realizate la punte de frontiera din Europa, insa, conform Adevarul, organizatorii au primit mesaje inclusiv din Japonia sau Australia, de la oameni care au anuntat ca vor incerca sa ajunga peste doua zile la Bucuresti.

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca va inaspri controalele la intrarea in tara, acest lucru urmand sa ingreuneze si mai mult timpul petrecut in vama.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si