Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Romeo, fiul David Beckham, luat la bani mărunți de mama sa

Renumită pentru selfie-urile sale perfecte, Victoria Beckham îi dă acum lecții fiului său Romeo. În câteva poze postate de tânărul fotbalist, a făcut câteva greșeli pe care mama sa le-a taxat rapid în comentarii. Într-o poză se vedea toaleta, iar în alta dezordinea din cameră.

Redactia Stirile Kanal D,

Romeo, fiul David Beckham, luat la bani mărunți de mama sa

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În fotografiile postate de ea, fiecare detaliu pare să fie atent analizat. Fundalul contează la fel de mult ca mimica feței pentru Victoria Beckham, însă nu același lucru s-ar putea spune despre Romeo, fiul de 20 de ani al fostei membre Spice Girl. Recent, el a postat mai multe selfi-uri cu greșeli majore.

Victoria Beckham i-a dat o lecție fiului său, Romeo Beckham

Victoria nu a ratat ocazia de a-i da o lecție tânărului fotbalist. A repostat fotografia și a scris mare ”Ține cont de fundal, Romeo! Și lasă colacul în jos!”

În aceeași fotografie, se vede și o pată pe oglindă, pe care un adevărat influencer nu ar omite-o sub nicio formă.

Într-o altă fotografie, pe Romeo nu pare să-l fi interesat că în fundal se văd dezordinea din cameră și iubita lui, Mia, care face patul. Internauții au comentat imediat: 

”Ți-ai pus ochelarii să nu mai vezi dezordinea?”, a spus unul dintre urmăritori.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Lăsând gluma la o parte, Romeo Beckham îi calcă pe urme tatălui său și este printre cel mai apreciați fotbaliști din generația sa. În plus, are o relație de 4 ani cu modelul Mia Moocher.

Citește și: Un celebru fotbalist a murit. El a participat la cinci ediţii ale Cupei Mondiale

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI