Rona Hartner a captivat prin interpretarea sa remarcabilă din filmul "Gadjo Dilo" și și-a câștigat reputația de cântăreață talentată, cu spectacole impresionante ce au avut loc în Paris și care s-au bucurat de succes. Presa internațională o numește "frumoasa tornadă brună", în timp ce în România trezea în urmă cu aproape două decenii interesul jurnaliștilor cu scandalul "primului sex-gate autohton". Din 2010, deține cetățenie franceză, fiind considerată una dintre personalitatile marcante ale Frantei; este, de altfel, inclusă în dicționarul "200 de străini care au construit Franța".

Citește și: Denise Rifai, marturisiri tulburatoare la podcastul "#TeAscult”, realizat de Ilinca Vandici

Rona Hartner a înfruntat provocări dificile, inclusiv lupta cu cancerul, pe care l-a invins. Este divorțată și are o fiică.

Rona Hartner la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rona Hartner la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Artista a dezvaluit la “40 de intrebari cu Denise Rifai” ca a trecut prin momente dificile și a avut două tentative de sinucidere, influențate de consumul de alcool.

“Am un caracter impetuos si am avut si vreo doua tentative de sinucidere de la alcool”,  este o parte din raspunsul oferit de Rona Harner, in momentul in care este intrebata in ce o transforma alcoolul.

Citește și: Mircea Zara, întâlnire de gradul 0 cu Madonna: "Direct în genunchi am căzut în fața ei!"

“Cat v-a costat eticheta de <amanta presedintelui Emil Constantinescu?”, “Cati barbati celebri ati cucerit cu vocea dvs.?”, “Ati abandonat vreun moment lupta cu cancerul?”, “De cate ori vi s-a spus ca nu sunteti dusa la biserica?”, “Ce o lasa muta pe Rona Hartner?”  sunt cateva dintre intrebarile la care artist ava trebui sa raspunda.

Nu ratați întâlnirea captivantă dintre Rona Hartner și Denise Rifai în emisiunea "40 de întrebări" de duminică seară, difuzată la Kanal D, începând cu ora 22:30.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si