Pentru Rona Hartner, Dumnezeu pare că a făcut o minune. Deși la începutul acestei veri primea de la viață o lovitură devastatoare, Cel de Sus avea planuri mai mari cu ea. Diagnosticată cu cancer în fază terminală și mai multe metastaze localizate inclusiv la creier, viața Ronei atârna de un fir de ață. Asta până de curând. când artista a simțit că totul e o turnură neașteptată.

Citește și: VIDEO- Cancerul pulomar, o afecțiune „silențioasă”. 1 din 15 bărbați din România este diagnosticat cu cancer la plămâni

Rona Hartner, actriță: „Acest tratament de citostatice a avut un răspuns foarte pozitiv și efectiv simțeam când luam citostaticile că erau microcodili care mâncau metastazele, în corpul meu asta simțeam. După două săptămâni le-am zis scoateți-mi morfina, că parcă văd că am mâncat tot și nu mă mai doare nimic, iar acum când iau medicamentul efectiv nu mai simt nicio durere nicăieri.”

Rona Hartner a fost supusă celui mai nou tratament de cancer

Timp de 2 luni de la aflarea veștii și până de curând, Rona a încercat tot ceea ce părea omenește posibil. Asta, până ce a întâlnit-o pe doctorița care i-a redat speranța la viață. În mâinile specialistului, Rona a fost supusă celui mai nou tratament pentru cancer. Iar rezultatul a fost uluitor: numărul metastazelor a scăzut la jumătate, iar organismul își revine, lent, la forma de dinainte.

Rona Hartner, actriță: „Dacă îmi scoate și cortizonul, înseamnă că practic, în două săptămâni, termin și citostaticele și s-ar putea să mă declare vindecată după o lună jumate, doar de tratament.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Cu ajutorul Divinității, Rona se consideră norocoasă și este conștientă că a primit a doua șansă la viață. Bucuria minunii aproape incredibile este la fel de mare precum a fost șocul veștii care a nimicit-o.

Rona Hartner, actriță: „La mine când a apărut boala boala, era deja în stadiul 4, doctorii mi-au zis pe 19 iulie duceți-vă acasă și făceți-vă testamentul, aranjați succesiunea copilașului, vorbiți cu un notar, asta a fost scris pe ordonanța mea de plecat acasă, oamenii au fost clari.”

Pregătită pentru ce este mai rău, actrița nu a renunțat de tot la luptă: în timp ce încerca să își facă ordine în viață, a urmat în paralel și terapiile. Până când miracolul s a produs.

Rona Hartner, actriță: „E o boală perversă care te ia pe ne pe nepusă masă și te lasă perplex.”

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Acum, Rona îi mulțumește lui Dumnezeu că a adus-o în acest punct și că i-a scos în cale persoanele potrivite pentru a reuși să traverseze această încercare a vieții.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si