El a precizat ca ii place totul si ca si-ar cumpara chiar si o casa aici. Ronnie O’Sullivan se afla pentru a treia oara in Romania pentru a juca snooker.

"Ma bucur sa fiu din nou în Romania, în Cluj, unde sa putem oferi meciuri interesante. Unul dintre lucrurile care îmi place la snooker este ca este un sport care îţi permite sa vizitezi diverse ţari, sa întalnesti diverse culturi si sa joci în faţa fanilor.

Nu este vorba numai despre meciuri, ci si despre oamenii pe care îi întalnesti si ţarile pe care le vizitezi. Îmi place în Romania, sunt pentru a treia oara aici, le spun tuturor ca trebuie sa viziteze ţara, este frumos aici, mancarea, cladirile, totul, este un loc minunat. Poate o sa-mi cumpar o casa aici, depinde cat de scumpa ar fi, ar trebui sa castig mai multe turnee”, a spus O’Sullivan, potrivit Mediafax.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ronnie O’Sullivan participa, sambata si duminica, la Cluj-Napoca, la Snooker Titans Trophy Cluj, un patrulater de meciuri demonstrativ de snooker, alaturi de Mark Selby, Steve Davis si Reanne Evans.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si