Intr-o lume in care totul se invarte in jurul banilor, un tanar din Zalau a gasit o alta modalitate de a ne rezolva problemele.Si anume prin "timp".

„Am cautat o alternativa a economiei si am gasit acest concept de „banca de timp” in care oamenii ofera servicii si primesc servicii la schimb”, spune Dan Alexandru.

Asa se face ca Alexandru a creat o platforma pe internet prin care cei care doresc sa depuna din timpul lor la banca isi creeaza un cont special, la fel ca si la oricare

alta unitate financiara si gata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Cu alte cuvinte, oamenii au o aptitudine anume, in schimb sunt lucruri care nu le place sa le faca si in schimb ofera timp. De exemplu eu fac curat si altcineva face de mancare este un schimb de timp”, explica tanarul.

Asadar, banca de timp functioneaza ca o baza de date pentru cei interesati sa-si puna la dispozitie aptitudinile in schimbul unor servicii.

Ideea a prins repede, asa ca banca de timp a inceput sa atraga tot mai multi asa zisi"clienti"

Si cum pacienta este secretara de meserie, in schimbul consultatiei, ea il va ajuta pe asistent a indosarierea unor acte din cabinetul medical.

Banca de timp a prins foarte bine mai ales in randul studentilor care isi ofera serviciile, in schimbul altor servicii de care au nevoie si nu au bani sa le plateasca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si