Și dacă tot vrem să facem baia spectaculoasă, dorim să punem accesorii moderne și organizatoare pentru baie Viyogo. Acestea sunt perfecte pentru a fi încorporate în orice baie și partea cea mai importantă este că ele nu necesită montare dificilă. Credem că oricare dintre noi are o problema atunci când se gândește să dea găuri în faianță sau în peretele acela din beton!

Citeste si: De joi, vremea se răcește. Vezi cum se anunță prognoza meteo de 1 Mai

De dată aceasta vom vedea cum putem adăuga accesorii și organizatoare pentru baie fără a folosi un burghiu. Tot ceea ce ne trebuie este un magazin de încredere și puțină inspirație pentru a alege din gama de accesorii. Cu aceste ingrediente, ne putem transforma baia cu detalii simple care vor adăuga eleganță.

De ce să alegeți accesorii și organizatoare de baie ce nu necesită un montaj complicat?

Deși este adevărat că există unele lucruri ce necesită modificări substanțiale în această încăpere pentru a le ține atașate de perete, există mici accesorii și organizatoare care au anumiți adezivi sau cârlige, astfel încât nu va trebui să folosiți burghiul pentru a da găuri dificile și inestetice în gresia aceea scumpă.

Aceste accesorii sunt, așadar, foarte ușor de instalat și oricine o poate face, fără unelte, ceea ce reprezintă un avantaj imens. În acest fel, vom economisi timp prețios, bani și nu vom face deranj în baie. Desigur, trebuie să întrebăm mereu dacă greutatea accesoriului poate fi susținută fără a fi fixată de perete pentru a evita probleme și trebuie să ne asigurăm că toate plăcile de faianță pe care vom așeza adezivul organizatorului sau accesoriului respectiv sunt în stare bună.

Ce adezivi pot fi folosiți pentru a așeza asemenea accesorii?

Tipurile adeziv de calitate de care vom avea nevoie pentru a pune accesoriile de baie fără a găuri pereții sunt de mai multe feluri. Există mai multe tipuri de lipici pe care le putem cumpăra de la magazinele de bricolaj care funcționează pentru majoritatea accesoriilor. În plus, acestea sunt de obicei de bună calitate, pentru a nu strica sau deteriora plăcile, ceea ce este un alt avantaj.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Crimă șocantă în Rusia. Doi copii și o educatoare au fost împușcați mortal într-o grădiniță

Una dintre cele mai bune opțiuni pe care le avem este să achiziționăm accesorii precum suporturile pentru prosoape, care au deja adezivi incluși, deoarece sunt concepute pentru a se lipi direct de perete. Adezivii acestor accesorii au o zonă specifică în care trebuie să fie aplicați, ceea ce ne ușurează întregul proces.

Bandă cu două fețe adezive este o altă opțiune care este utilizată pe scară largă astăzi. Este ușor de aplicat și extrem de utilă pentru tot felul de lucruri. De la agățat poze până la aplicarea de accesorii sau oglinzi, acest tip de bandă suportă multă greutate și trebuie doar să o lipim pe accesoriu, în punctul potrivit, și apoi pe perete. O altă modalitate de a atașa aceste accesorii este să folosiți pasta adezivă, care de obicei necesită o anumită pregătire. Cel mai mare avantaj al acestei paste adezive este că rezistă mult mai bine la condițiile de umezeală din baie, mult mai mult decât banda, așa că uneori este mai recomandată pentru a lipii organizatoare și accesori în această încăpere.

Cum se lipesc accesoriile de baie

De obicei, procesul de amplasare al acestor accesorii de baie este foarte simplu. Ar trebui să măsurăm exact locul unde vrem să le lipim, marcând cu un creion dacă este posibil. Pentru ca adezivul să adere bine, trebuie să curățăm și să usucăm bine zona. De asemenea, rețineți că unii adezivi nu sunt buni pe suprafețe aspre. După pregătirea și marcarea suprafeței trebuie să aplicăm adezivul sau să îl aplicăm direct pe accesoriu, în funcție de modul în care este folosit. Trebuie să-l apăsați o vreme pentru a-l atașa bine. Pentru a evita ca accesoriul sau organizatorul de baie să cadă, este mai bine să nu-l folosiți cel puțin o zi.

Accesorii și organizatoare pentru baie

Pe piață găsim multe corpuri de tipul accesorii sau organizatoare ideale pentru a fi instalate în baie. Suporturile pentru prosoape și organizatoarele pentru zona de duș sunt printre cele mai comune. Un alt exemplar din aceste accesorii va fi suportul pentru role de hârtie igienică. De asemenea, se pot amplasa în baie și dozatoare de săpun pentru perete, cutii pentru perii, rafturi mici și coșuri. Există chiar și umerașe care pot fi atașate de pereți pentru a ține haine, halate sau prosoape. Și există accesorii specifice pentru agățat aparatură, cum ar fi aparatele de îndreptat părul sau uscătorul, care ne sunt foarte utile. Pe scurt, în comerț există multe accesorii care ne vor face viața mai ușoară în baie.

Stil accesoriilor pentru baie

De obicei alegem accesorii care se potrivesc foarte bine cu baia noastră, cu o notă modernă și forme simple. Minimalismul este un stil perfect pentru cele mai moderne băi. De asemenea, putem alege și accesorii elegante, ce au o notă foarte funcțională cu finisaje ce sunt adesea metalice.

Pe de altă parte, pot există organizatoare și accesorii în stil vintage. Aceste tipuri de obiecte sunt perfecte pentru stiluri precum cel clasic sau shabby chic, deoarece sunt integrate perfect în băile noastre.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Așadar, ținând cont de stilul, utilitatea și modul de prindere al organizatoarelor și accesoriilor pentru baie, putem realiza, dintr-o baie banală, una spectaculoasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si