Close sidebar
Close sidebar

Samsung Galaxy S10 vs. iPhone Xs Max: cel mai așteptat test

Samsung Galaxy S10 e cel mai bun telefon pe care îl propun sud-coreenii. iPhone Xs Max e cel mai bun telefon al Apple din 2018 până în toamna lui 2019. Dar care e mai rapid?

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Într-un test de tip benchmark, iPhone Xs a fost peste Samsung Galaxy S10. Dar asta e doar o parte din poveste. Cea de-a doua e despre viteza în folosirea de zi cu zi. Iar într-un așa test rezultatele stau un pic diferite. Poate era de așteptat, dacă judeci ce hardware are la dispoziție Samsung Galaxy S10.

Modelele pe care le vezi testate mai jos sunt un iPhone Xs Max cu procesorul A12 Bionic, 4 GB de memorie RAM și iOS 12.1.4, și Samsung Galaxy S10 Plus cu Qualcomm Snapdragon 855 (adică versiunea mai rapidă), 8 GB de memorie RAM și Android Pie cu interfața One UI. După cum vezi, nu-i cel mai bun Galaxy S10 Plus, dar e cel disponibil în Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citeste si: Fondatorul WhatsApp îi roagă pe toți să renunțe la Facebook! Ce argumente aduce

Samsung Galaxy S10 Plus vs. iPhone Xs Max după două ture de test
Ambele telefoane au fost supuse aceluiași test.

Au fost rulate, automat, anumite aplicații și a contat cât de repede termină fiecare telefon „proba”. În prima tură, Samsung Galaxy S10 Plus a terminat într-un minut și 54 de secunde. iPhone Xs Max a terminat într-un minut și 50 de secunde. Avansul a crescut în tura doi: 31 de secunde pentru Galaxy S10 Plus și 51 de secunde pentru iPhone Xs Max.

Citeste continuarea pe playtech.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI