Paștele este aproape. Ți-ai pregătit ouăle? Dacă nu, trebuie să știi că există numeroase metode de a-ți vopsi ouăle, și nu oricum! Dacă până acum le vopseai cu vopsea din comerț, trebuie să știi că poți obține rezultate spectaculoase și prin metode naturale.

Saveta Bogdan a dezvăluit trucul pe care-l aplică pentru a avea ouă de invidiat anul acesta de Paște.

Citește și: Își alină dorul cu bunătăți de la cei dragi

Cum vopsești natural ouăle pentru Paște

Ouăle sunt una dintre piesele de rezistență în zilele de Paște, iar una dintre cele mai cunoscute tradiții este legată de vopsitul ouălelor.

Tradiția spune că timpul perfect pentru a vopsi și decora ouăle este chiar în Joia Mare. Oricum, cei mai mulți oameni nu țin cont de acest lucru și aleg să își vopsească ouăle în zilele din apropierea sărbătorii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Saveta Bogdan nu a uitat de tradițiile de Paște, motiv pentru care a dezvăluit cum își vopsește ouăle, natural, anul acesta de Paște.

Citește și: Masa de Paște ne bagă-n faliment

Saveta Bogdan vopsește ouăle de joi și de asemenea nu folosește vopsea din comerț. Ea respectă tradițiile vechi, motiv pentru care vopsește ouăle cu foi de ceapă, sfeclă roșie, ori lobodă roșie. De asemenea, aceasta mai are și alte trucuri interesante.

Cum vopsește Saveta Bogdan ouăle de Paște?

Interpreta de muzică populară a dezvăluit metoda inedită pe care o folosește pentru a-și vopsi ouăle în apropierea Învierii.

Aceasta urmează tradiția mamei sale, care strângea foi de ceapă întregul an pentru a avea cum să vopsească ouăle.

Citește și: Tzancă Uraganu a vorbit despre credință: „Fără Dumnezeu nu se poate nimic”

„Ouăle eu le vopsesc de joi, pentru că așa se face. Eu fiind ardeleancă, la mine se vopsesc vinerea ouăle, dar aici se fac de joia. Dacă am coji de la ceapă, le fac așa. Biata mamă strângea foile de ceapă roșie de la un an la un an, ca să vopsim ouăle cu ele. De obicei le vopsesc și cu coji de ceapă și cu sfeclă roșie și cu lobodă roșie.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: Mesajul Elenei Udrea înainte de Paște: ”statul cheltuie cu întreținerea unui deținut 7.500 de Ron pe lună, cât 4 pensii”

Eu le leg cu ciorap, pun o crenguță de pătrunjel, crenguță de mușcată și tot felul de flori.

De data aceasta o să le fac cum o să pot mai repede. Îmi place să le fac, să le pun să fiarbă. Normal, mie îmi place să le fac natural, cu ceapă și cu sfeclă roșie”, a povestit artista pentru  spectacola.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si