Close sidebar
Close sidebar

Scandal între Angelica Rivera și fostul președinte al Mexicului, soțul de care a divorțat! "N-a iubit-o. A ales-o dintr-un catalog de actrițe ca să dea bine ca Primă Doamnă!"

Si-a ales sotia dintr-un catalog cu actrite! Asta titreaza cu litere de-o schioapa tabloiedele despre fostul presedinte mexican si vedeta de telenovele Angelica Rivera

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca pe cei doi nu dragostea i-a unit, ci doar o strategie bine pusa la punct, care se va incheia acum cu un divort rasunator

Citeste si: Îl credeai pe Costin Gheorghe de la Exatlon bad boy-ul competiţiei? Iată cum a vorbit despre el fosta colegă Diana Pivniceru! VIDEO!

Dupa ce vedeta de televiziune Angelica Rivera a decis sa divorteze de fostul presedinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, noi detalii jenante despre mariaju lor tin primele pagini ale tabloidelor.

Potrivit presei locale, in spatele celor 10 ani de iubire idilica, s-ar fi aflat de fapt doar o pura strategie. Se pare ca intre cei doi nu a fost nicidecum vorba despre o dragsote la prima vedere ci Angelica ar fi fost aleasa de Enrique Pena dintr-un catalog de actrite.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: S-a aflat cine este femeia bătută cu bestialitate de cei doi bărbați la Dej! Ce spun polițiștii despre ea și ce a REFUZAT să facă imediat după bătaia încasată!

Dupa ce si-au inceput relatia in 2010, actrita si politicianul au incercat sa pozeze intr-un cuplu perfect pentru ca se stia ca imaginea de familist il va ajuta pe Pena sa obtina

voturile majoritatii la alegerile prezidentiale.

Daca in lumea serialelor de televiziune, Angelica Rivera a avut succes dupa succes,acum vedeta trece printr-un adevarat cosmar. In urma cu doar cateva zile politicianul a fost prins in public cu fotomodelul Tania Ruiz, la Madrid.

Citeste si: Urmau să devină părinți într-o săptămână, dar destinul lor a fost spulberat brusc! O greșeală a polițiștilor i-a băgat în mormânt! Familia tinerilor e în stare de ȘOC!

Citeste si: Urmau să devină părinți într-o săptămână, dar destinul lor a fost spulberat brusc! O greșeală a polițiștilor i-a băgat în mormânt! Familia tinerilor e în stare de ȘOC!

Au fost alimentate astfel zvonurile potrivit carora adulterul ar fi cauza divortului!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI