Parlamentari PNL îi cer premierului Ciucă acordarea tichetelor de vacanță pentru toți angajații din mediul privat. Așadar, aproximativ 4,2 milioane de angajați care lucrează în mediul privat ar urma să beneficieze de acest cadou. 

Ce a transmis premierul

Nicolae Ciucă a luat în considerare propunerea parlamentarilor liberali și a spus că ar putea să susțină această propunere. Ceea ce e important de menționat este faptul că decontarea se va face din fondul pentru asigurări sociale.

Citește și: Primele imagini cu fiica lui Kim Jong-un. Dictatorul și-a adus fetița la lansarea rachetei balistice

Impactul bugetar este unul relevant și de luat în calcul, ajungând la aproximativ un miliard de euro. Liderii PNL cer această modificare a legii, astfel încât să beneficieze și angajații din privat de aceste tichete de vacanță, adăugând că PSD a supraimpozitat munca în România.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Astfel, liberalii sunt nemulțumiți de propunerea PSD, care a avut câștig de cauză, aceea de a modifica codul fiscal astfel încât să fie impozitate contractele part-time la nivelul salariului minim pe economie.

Citește și: Întâmplare haioasă în timpul discursului lui Nicolae Ciucă. Premierul a fost eclipsat de o pisică

De asemenea, tot liberalii i-au transmis premierului că în România munca este suprataxată.

Liberalii cer premierului chiar să emită o ordonanță de urgență în acest sens.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si