Recent, Iancu a acceptat o întâlnire romantică în camera roșie alături de Ella, o concurentă care nu are pe nimeni în prezent. Spiritele s-au încins în momentul în care cei doi s-au văzut: imediat au început complimentele, jocurile și flirtul.

Marea problemă este însă că Denisa, actuala iubită a lui Iancu, a văzut și ea imaginile care-l arătau destul de fericit pe fratele lui Culiță Sterp în prezența Ellei.

Andreea Mantea a informat-o pe Denisa, care se află departe de platourile de filmare, și a i-a făcut imediat legătura cu Iancu, la cererea ei.

Dialogul dintre cei doi iubiți a început destul de iritant. Denisa l-a întrebat pe acesta direct: „Ce faci, Iancu?” răspunsul acestuia fiind unul scurt, care să nu dea cu nimic de bănuit în fața blondinei: „Bine, iubire!”

A urmat apoi momentul în care Denisa s-a dezlănțuit și a spus tot ce a deranjat-o în relația cu Iancu.

„Rămâi acolo și cunoaște-o mai bine”, a spus aceasta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Ți s-a părut că am făcut ceva rău? Ea m-a pișcat și după s-a întâmplat tot. Azi n-am făcut nimic exagerat, în prima zi recunosc. Azi n-aveam ce face, ne plictiseam și s-a întâmplat așa”, s-a scuzat Iancu pentru cele întâmplate.

„Tu chiar nu-ți dai seama când faci ceva greșit. Tu chiar mă crezi cum…? Mie mi se pare că dacă dai curs la lucrurile astea, chiar îți plac.

Rămâi acolo și cunoaște-o mai bine. Tu ar trebui să fii ferm, de fiecare dată când îți spune ceva să nu o jignești sau să fii exagerat, dar să-i spui cum stau treburile. Tu ești într-o relație cu mine și o iei pe ea în brațe?”, a spus pe un ton din ce în ce mai iritat Denisa.

Citeste si: Dezvăluirile celui mai bun prieten al lui Hagi din tinerețe: ”Gigi Becali i-a făcut avansuri lui Judith, prietena lui Hagi! Gică a sărit la bătaie pentru balerină, Gigi la fel!”

Citeste si: VIDEO| Rudele Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, cele două tinere dispărute în Caracal, au organizat un marș în semn de protest în Capitală

Citeste si: O tânără româncă a murit într-un spital din Marea Britanie, în urma unei nașteri prin cezariană

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

În apărarea lui Iancu a sărit chiar Ella, care a găsit o scuză pentru gesturile tandre pe care le-a avut Iancu față de ea în momentul în care cei doi erau în camera roșie:

„Fată eu sunt singură. Totul a pornit de la o conversație cu Manuela, chiar am zis că mi-a plăcut de el, după am mers în camera roșie. El chiar nu pare a fi într-o relație, după toate acțiunile lui. Noi am avut ceva înainte, a fost ceva neterminat”, a spus Ella.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si