Organismul de conducere al fotbalului european a renunțat la drepturile de găzduire de pe Arena Gazprom din Sankt Petersburg, după o presiune intensă de pe tot continentul.

UEFA a decis să anuleze finala Ligii Campionilor de la Sankt Petersburg

Politicienii vest-europeni s-au pronunţat deja împotriva disputării finalei la Sankt Petersburg şi acum decizia va trebui să vină, în acest caz, de la cel mai înalt organism european, prezidat de Aleksander Ceferin.

Citeste si: Mesajul plin de emoție transmis de un militar: „Deocamdată, suntem vii! Dar în caz de ceva, mama, tată, vă iubesc”

Președintele rus Vladimir Putin a avut un discurs joi dimineață, în jur de ora 5.30 (4.30 ora României), în care a declarat că „toate analizele arată că confruntarea Rusiei cu aceste forțe este de neevitat”.

Vitali Klitschko: ”Ucraina este atacată

Vitali Klitschko (50 ani), fostul mare boxer, care a intrat în politică după ce s-a retras din sport, în prezent fiind primar în Kiev, a reacționat după ce Rusia a invadat Ucraina.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Vitali Klitschkoa postat și un mesaj pe Facebook, despre cele mai noi informații despre frontul de război din Ucraina.

Citeste si: NATO şi-a activat planurile de apărare. Primul pas al Alianței după declanșarea războiului dintre Rusia și Ucraina

”Dragi kieveni, Ucraina este atacată de agresor. Cel mai mare dușman este acum panica. Nu ne pierdem rezistența! Cine nu este implicat în munca ce ține de situația de urgență în care se află orașul, să stea acasă.

Pregătiți-vă un ’bagaj pentru probleme’. Cu documente și un minim de lucruri necesare, pentru a ajunge repede, după caz, la adăpost. Continuăm să ne asigurăm cu orașul funcționează. Trebuie să ne ținem bine. Trebuie să ne ridicăm!”, a scris Vitali Klitschko pe Facebook. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si