El a spus ca a decis acest lucru ca angajatii sa se simta mai bine si sa lucreze in folosul companiei mult mai corect. Asa ca, toti cei 15 angajati ai companiei, vor avea liber si lunea. "A u fost mici probleme la inceput pentru ca cei de la HR nu stiau cum sa treaca asta in programul pentru Inspectia Muncii, dar pana la urma s-a gasit o solutie.

Salariile au fost pastrate la aceasi nivel, chiar daca numarul de ore lucrate a scazut. Practic, acest lucru inseamna marirea tuturor salariilor", a declarat Ionut Munteanu, noteaza cei de la Ziarul Financiar.

Managerul se declara increzator in acest program si spune ca asa le ofera angajatilor sansa de a avea un echilibru mai bun intre viata persoanala si cea profesionala, iar asta va genera rezultate mai bune pentru companie, desi timpul de lucru va fi efectiv mai scurt.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

CITESTE AICI TOTUL DESPRE ACEST NOU TIP DE PROIECT IMPLEMENTAT IN ROMANIA

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si