Uniunea Europeană a implementat diverse măsuri și sancțiuni împotriva anumitor oficiali ruși. Cu toate acestea, șeful Spionajului Rusiei, Serghei Narîșkin, nu a ținut cont de penalizări.

Recent, el a fost văzut într-o cafenea din Austria.

Citește și: Rusia exclude un armistițiu de Crăciun. Sistemele de apărare Patriot, motiv de noi atacuri în Ucraina

Serghei Narîșkin, vizită la Viena. Șeful Spionajului Rusiei sfidează sancțiunile impuse de UE

Vestea că șeful Spionajului Rusiei a încălcat sancțiunile impuse de UE și a pășit pe teritoriul austriac s-a răspândit rapid, după ce o fotografie cu Serghei Narîșkin la o cafenea din Viena a început să circule pe rețelele sociale.

El este pe lista celor supuși sancțiunilor UE și nu ar fi trebuit să poată pătrunde în vreo țară membră a Uniunii Europene. Cu toate acestea, pe Serghei Narîșkin nu l-a interesat penalizările primite din partea UE și a intrat în Austria.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Explozii la Kiev. Guvernatorul regiunii avertizează: „Rămâneţi în adăposturi”

Șeful Spionajului Rusiei a susținut începerea războiului din Ucraina

Serghei Narîșkin, directorul Serviciului de Informații Externe al Rusiei, nu este întâmplător pe lista neagră a Uniunii Europene. El este unul dintre cei care au susținut începerea războiului din Ucraina. 

În urmă cu aproape un an, cu puțin timp înainte de începerea războiului în Ucraina, el declara că decizia președintelui rus Vladimir Putin de a invada Ucraina s-a bazat pe o evaluare „extrem de precisă” și „realistă” a situației din lume. 

Citește și: Un îngrijitor român din Austria este acuzat că ar fi abuzat-o pe bătrâna de care avea grijă. Ce scuze are bărbatul

Mai mult decât atât, el a afirmat că orice întârziere a demarării „operațiunii militare speciale” ar fi dus la o tragedie și mai mare. El a mai zis că decizia lui Vladimir Putin a avut la bază și o „analiză profundă a tiparelor istorice”.

„Cea mai mică întârziere în ceea ce privește regimul deschis rusofob, corupt-oligarhic de la Kiev s-ar transforma într-o mare tragedie în viitorul apropiat”, a spus șeful Serghei Narîșkin, citat de agenția RIA Novosti.

Citește și: Întâlnire de gradul zero între Ministrul de Externe din Austria și Ministrul de Externe din România. Ce se va întâmpla după votul împotriva aderării în Schengen?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si