Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” și Sendo duc o viață de poveste. Cei doi au avut parte de o vacanță la Istanbul, iar acum locuiesc împreună în Capitală. Cuplul se filmează adesea luând cina la restaurante de lux, ba chiar se plimbă ca doi îndrăgostiți.

Roxana de la „Puterea Dragostei” este împlinită. Ea și-a expus noua relație de iubire pe Instagram. Bruneta a participat la o ședință foto cu tematică de Paște alături de iubitul său marocan.

„Dumnezeu ne așază lucrurile cum crede EL de cuviință că este mai bine pentru noi.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” șochează: „Toți bărbații au vrut copii cu mine!”

Mie mi te-a scos în cale și sunt cea mai fericită pentri darul Lui. Mulțumim frumos pentru ședința minunată de Paște!”, a zis Roxana Buzoiu.

Bruneta sexy a transmis că noul său iubit este „liniștea ei”. Fanii Roxanei au comentat imediat imaginile cu iubitul de culoare, însă fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D le-a dat replica: „Sunt bucuroasă, știi de ce? Pentru că eu mă uit la ei și râd, eu sunt un om frumos și fericit. Ei frustrați, din păcate. Frustrarea aceasta pleacă din interiorul lor, de neajuns, invidie, răutate, fericirea și iubirea pe care ei nu o au.

Să-mi dea rău lumea că eu le voi da bine!”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” face dezvăluiri incendiare despre noul său iubit: „Gropițele și roșeața din obraji!”

Cine este Sendo

În prezent, Roxana Buzoiu se iubește cu un tânăr marocan care este fotbalist.

sendo iubitul roxanei de la puterea dragostei
Roxana de la Puterea Dragostei și Sendo.[Sursa foto: Instagram]

Noul iubit al Roxanei se numește Sendo. El a apărut într-o ședință foto alături de Brigitte Sfăt.
Este de pe vremea când vedeta deținea un magazin de haine. Fotbalistul este poreclit Baby și a declarat cu mult timp în urmă că iubește România pentru că viața e „ieftină și distractivă ”.
„Acum suntem la shootingul pentru magazinul meu. Sper ca va place si modelul pe care l-am ales ca imagine pentru magazin! El este fotbalist, din Franta. El este cel mai fidel client al magazinului meu.

Citeste si: Imagini de infarct cu Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” și noul iubit, la hotel. Cum au sărbătorit 8 și 9 martie 2021

Ii plac hainele si asa ne-am cunoscut", declara Brigitte la acea vreme pentru „Teo Show".
Sendo se iubește nebunește cu Roxana. „Mă numesc Sendo, iar „baby" e porecla mea. Sunt de un an în România. Îmi place totul. Viața e ieftină și distractivă", a spus fotbalistul.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Cei doi îndrăgostiți au mers, de curând, în vacanță la Istanbul. Roxana a mărturisit că și-a găsit liniștea alături de el.

Citeste si: Roxana Buzoiu, ședință foto alături de noul ei iubit: „Mi te-a scos Dumnezeu în cale și sunt cea mai fericită!” El a cucerit-o pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Citeste si: Roxana Buzoiu, primele imagini cu noul iubit! Celebrul fotbalist a apărut alături de Brigitte Sfăt într-un pictorial incendiar!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si