Potrivit The Hollywood Reporter, acest serial cu opt episoade a înregistrat 341,2 de milioane de ore de vizionare în toată lumea de-a lungul primei săptămâni de difuzare, doborând recordul de 335 de ore deținut de sezonul 4 al serialului „ Stranger Things ”.

Filmările, desfășurate în România

Producția Wednesday, regizată de Tim Burton, a fost realizată în România. Spre exemplu, castelul Cantacuzino este internatul Nevermore (locul principal al desfășurării acțiunii), iar în multe cadre sunt imagini de la Universitatea Politehnică, de la Grădina Botanică sau de la Casa Monteoru.

Citește și: FOTO/VIDEO- Noul serial „Wednesday” s-a filmat în România. Iată cum arată locațiile în realitate și cum arată în serial!

Cadrele exterioare sunt, în serial, Vermontul.

De asemenea, apar imagini de la Gara Regală din Sinaia, dar și de la conacul Olga Greceanu, de lângă București.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul Familiei Addams. Încercarea de a face România să semene cu Vermontul a fost o provocare interesantă, dar am reușit să găsim multe noi locații. Iar în studio, am avut spațiul necesar pentru a crea platouri, așa că a fost minunat că am putut face acest lucru. Am avut spațiu suficient ca să construim exterioare, respectiv să construim orașul Jericho.

Este ca și cum decorurile ar prinde viață, iar asta susține întreaga atmosferă a serialului ”, a transmis Tim Burton.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, fascinată de Castelul Peleş: „Dacă aş fi fost prinţesă, aici aș fi vrut să trăiesc”

Cele opt epsioade ale serialului sunt disponibile pe Netflix. Rolul principal în serial e jucat de Jenna Ortega, iar producția mai aduce nume cunoscute, precum Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luiz Guzman (Gomez Addams) și Christina Ricci (Marilyn Thornhill). 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si