În urmă cu două săptămâni un italian în vârstă de 81 de ani i-a cântat serenade la acordeon soţiei lui bolnave pe care nu o putea vizita în spital. Gestul lui Stefano Bozzini a fost filmat şi a devenit popular pe reţelele de socializare.

Citeste si: Țara în care numărul sinuciderilor a explodat în pandemie

Carla Sacchi, care îi era soţie de 47 de ani, a urmărit interpretarea de la fereastra spitalului din Castel San Giovanni, oraş în regiunea italiană nordică Emilia-Romagna.

Bărbatul a început recitalul cu „Spanish Eyes” a lui Engelbert Humperdinck şi a continuat cu câteva piese preferate ale soţiei lui. El a fost încurajat de trecători, iar alături de soţia lui l-au urmărit alte persoane din spital.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit agenţiei italiene ANSA, Bozzini a fost membru al infanteriei Alpini, iar pălăria purtată în timpul serenadei face parte din uniformă. În unitatea militară, el era poreclit „Gianni Morandi din Alpini”, pentru că mereu cânta la acordeon.

O ultimă îmbrățișare pentru cei doi soți

Celor doi soți- Carla Sacchi, în vârstă de 74 de ani, și soțul ei de 81 de ani, Stefano Bozzini- li s-a permis o ultimă îmbrățișare după ce au fost ținuți separați săptămâni întregi din cauza restricțiilor Covid.

Femeia era tratată pentru cancer în localitatea dîin nordul Italiei.

Primarul din Piacenza, Patrizia Barbieri, a împărtășit online o imagine emoționantă a reîntâlnirii celor doi soți și a adus un omagiu cuplului. Ea a spus că gestul de „tandrețe” al lui Stefano în fața ferestrei spitalului soției sale ne-a amintit tuturor ce înseamnă cu adevărat să ne iubim.

Celor doi soți - Carla Sacchi, în vârstă de 74 de ani, și soțul ei de 81 de ani, Stefano Bozzini - li s-a permis o ultimă îmbrățișare după ce au fost ținuți mult timp separați.

Sursa: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si