Accidentul cumplit a avut loc sambata dimineata, in judetul Vaslui. Pe drumul de intoarcere spre casa, Daniela Zalaru a incercat sa evite un caine care a aparut pe soea, dar a pierdut controlul masinii.


”Apelul la 112 s-a înregistrat la ora 3.48. Conducătoarea auto se deplasa pe DN 15 D, din direcţia Negreşti- Vaslui. La un moment dat, pe raza localităţii de deplasare a încercat să evite un câine apărut pe partea carosabile, a pierdut controlul asupra volanului, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat decesul conducătoarei auto, ceilalţi doi pasageri, o femeie de 64 de ani şi o minoră de 9 ani, fiind diagnosticare cu policontuzii ”, a precizat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, pentru adevarul.ro.

Daniela Zalaru era asistenta medicala in cadru UPU Vaslui si are doi copii.

”Ne este imposibil să vorbim de Dana la timpul trecut. Este o veste care ne-a cutremurat. O colegă devotată care a plecat mult, mult prea devreme dintre noi. Suntem alături de familia ei, de cei doi copii care şi-au pierdut mama într-un mod atât de nedrept. Rămas bun, Dana noastră ”, a transmis Sonica Rotaru, asistenta şefă a Unităţii Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Sursă foto: Vremea Nouă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si