Pantofii pentru copii, pe lângă faptul că sunt o completare indispensabilă a aspectului lor, sunt de cea mai mare importanță pentru dezvoltarea picioarelor lor. Încălțămintea influențează modul în care copilul merge și pășește, precum și creșterea copilului tău.

Citeste si: Top cinci destinații de vis pentru un city break în această toamnă

Estetica și designul sunt primele lucruri care ne atrag atenția, dar când vine vorba de încălțăminte copii, există și alte lucruri de care trebuie să ținem cont mai întâi.

Pantofii confortabili pentru copii ar trebui să le ofere siguranță în timpul mersului, mai ales la primii pași, și protecție.

Așadar, în acest articol vei descoperi cum ar trebui să alegi incaltaminte pentru copii pentru fiecare etapă a creșterii lor.

Caracteristicile pantofilor confortabili pentru copii

De unde știi dacă un pantof va fi confortabil pentru copilul tău? Pantofii vor deranja la nivelul degetelor sau al călcâiului? Pantofii pe care i-am ales vor fi grei sau prea ușori?

Acestea sunt cele o mie de îndoieli pe care le avem atunci când cumpărăm încălțăminte copii. Nu ar trebui să ne facem prea multe griji, dacă pantofii pe care i-ai ales au toate aceste caracteristici.

Citeste si: ZECE fashion trends pentru toamna anului 2022

Este esențial ca pantofii pentru copii să fie din piele, în special căptușelile. Pielea va ajuta ca picioarele să respire, precum și să prevină iritațiile, rănile sau chiar ciupercile.

Un pantof confortabil pentru copii este unul care are un toc întărit și formativ.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Degetele pantofilor trebuie să fie pătrate sau rotunjite. În acest fel, vor avea suficient spațiu pentru ca degetele de la picioare să se miște și nu vor fi nevoiți să le poarte într-o poziție înghesuită.

Pantofii pentru copii trebuie să aibă tălpi de cauciuc flexibile, ușoare și antiderapante. Acest lucru va contribui la prevenirea alunecării și căderii.

Caracteristicile de mai sus trebuie luate în considerare atunci când cumperi încălțăminte copii confortabilă. Dar acesta nu este singurul lucru la care trebuie să fim atenți. Tipul de încălțăminte ar trebui, de asemenea, să fie luat în considerare.

Adidași copii

Nu folosi în exces adidașii pentru copii. Ei nu trebuie evitați, dar nu trebuie purtați în fiecare zi și la fiecare oră. Pantofii sport ar trebui să fie alternați cu pantofi normali.

Sandale și cizme

Un bebeluș care abia începe să meargă poate purta atât sandale, cât și cizme. În funcție de anotimpul în care începe să meargă, un bebeluș trebuie să poarte încălțăminte adecvată temperaturii. Ceea ce ar trebui să evităm sunt sandalele cu o singură curea sau care nu au aproape deloc suport. O altă opțiune sunt sandalele cu toc și vârf închis.

Citeste si: Sfaturi utile pentru protejarea copilului de radiațiile solare

Atunci când alegem cizmele pentru copii, ceea ce trebuie să evităm este ca acestea să fie prea înalte și să depășească glezna. O cizmă înaltă până la gleznă le va oferi suficientă mobilitate la nivelul articulațiilor și le va menține picioarele calde și susținute.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sfaturi pentru a cumpăra încălțăminte copii confortabilă

Pe lângă toate cele de mai sus, este important să ții cont și de aceste sfaturi înainte de a cumpăra încălțăminte copii.

Încearcă întotdeauna încălțămintea pe ambele picioare. Este normal să existe o diferență de mărime de la un picior la altul, așa că încearcă întotdeauna ambii pantofi. Trebuie ca copilul să meargă cu pantofii și să verifici dacă nu calcă rău, dacă nu sunt grei și dacă nu observi că își târăsc picioarele, mai ales când sunt mici.

Ultima oră a după-amiezii este cel mai bun moment pentru a cumpăra încălțăminte copii. În acel moment, picioarele sunt umflate după întreaga zi.

Citeste si: VIDEO| Oricați bani am avea, cheltuim tot până la ultimul leu. Românii nu stau bine la capitolul educație financiară

Pantofii ar trebui să fie încercați cu șosetele cu care urmează să fie purtați. Dacă sunt cizme sau pantofi de sport și sunt purtați în mod normal cu șosete groase de sport, încearcă-i întotdeauna cu acestea. Dacă sunt adidași sau teniși din pânză, încearcă să-i încalți cu șosete subțiri din bumbac. Iar dacă sunt balerini sau mocasini, încearcă-i cu dresuri și șosete.

Cu aceste sfaturi pentru alegerea de încălțăminte copii confortabilă vei putea cumpăra cei mai buni pantofi pentru copilul tău.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si