Simina a ținut să clarifice zvonurile care tot circulau referitoare la relația pe care a avut-o cu Jador cât timp erau concurenții sezonului 2 „Puterea Dragostei”.

Bruneta este căsătorită cu Alex Zănoagă și au împreună un băiețel, pe Dominic. Aceasta a povestit despre perioada în care avea o relație cu Jador și spune că lucrurile care s-au tot vehiculat în presă. Fosta concurentă a mărturisit că a fost dragoste la prima vedere din partea sa, dar povestea a ținut doar două săptămâni, cât timp el a fost în Casa „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Jador, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a fost surprins alături de Roxana Nemeș: "Suntem împreună!"

Ce a spus Simina despre relația cu Jador

„M-a deranjat foarte mult atunci, i-am scris si lui un mesaj pe Instagram, v-am scris si dumneavoastra.M-a deranjat si asta si faptul ca s-a spus ca copilul nu este al lui Alex, ma simt prost, ma simt jignita de asemenea mesaje, el a dat de inteles in continuare acelasi lucru ca s-au intamplat si alte lucruri in afara de ce s-a vazut la televizor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ca s-a intamplat sa dormim impreuna si asta s-a inteles din ce a zis el. Si nu, nu asta s-a intamplat nimic”, a declarat Simina în cadrul unei emisiuni, citează kanald.ro.

Citeste si: Abia acum s-a aflat de ce Bogdan Mocanu s-a despărțit de Andra Volos de la „Puterea Dragostei”. Ce legătură a avut Jador

Totul despre relația cu Jador

„Ce s-a vazut in fata televizorului, atat s-a intamplat.Ca au mai existat pe holuri, saruturi sau pupaturi, au fost atunci. Noi nu am iesit niciodata afara. Nici in Istanbul si nici nu ne-am gandit, nu ne cunosteam, a fost si timpul scurt.

Nici la cafea nu am iesit”, a mai adăugat frumoasa brunetă.

Citeste si: Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au mutat în altă casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si