Este a doua oara  cand Halep paraseste aceasta competitie dupa primul tur.

Halep a deschis turneul de la Melbourne pe Arena Rod Laver, dar a jucat la fel de slab ca in meciul anterior, cu sportiva ceha Katerina Siniakova, disputat in turul secund de la Shenzhen, scrie DigiSport.

Simona Halep a lasat impresia ca nu este in plenitudinea fortelor fizice, fiind surclasata de Rogers.

Romanca a fost lipsita de agresivitate si de combativitate, serviciul ei al doilea a fost la pamant, iar miscarea din teren departe de cea cu care a impresionat lumea tenisului. Dincolo de fileu, Rogers a fost ceea ce nu a reusit Halep, sa serveasca si sa returneze puternic, sa joace pe pe marginile terenului si sa domine meciul.Prima parte a intalnirii a fost echilibrata, cu game-uri si schimburi de mingi lungi. Cele doua jucatoare si-au facut serviciul pana la 2-3, cand Halep a ratat un voleu si Rogers a obtinut break-ul.

A fost suficient pentru ca americanca sa-si treaca pe tabela primul set, cu 6-3, dupa 46 de minute.Setul secund a fost la discretia lui Rogers, care nu a mai cedat decat un game, primul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ea s-a impus cu 6-1, dupa alte 29 de minute.in faza urmatoarea, Shelby Rogers va evolua cu invingatoarea din meciul dintre australianca Ashleigh Barty, locul 223 WTA, beneficiara a unui wild card, si germana Annika Beck, locul 50 WTA.Calificarea

in turul al doilea este recompensata la AusOpen cu 80.000 de dolari australieni (56.000 de euro) si cu 70 de puncte WTA.

Invinsele in primul tur la simplu primesc 50.000 de dolari australieni (35.000 de euro) si 10 puncte WTA.Anul trecut, Halep a pierdut in primul tur la Melbourne, in fata chinezoaicei Shuai Zhang, cu scorul de 4-6, 3-6. Romanca a obtinut cea mai buna performanta la Australian Open in 2014 si 2015, cand a atins faza sferturilor de finala.

 

"Nu pot sa spun prea multe despre cum am jucat, pentru ca n-am putut fi la nivelul meu cel mai bun. Cred ca e prima oara cand spun asta, ca din cauza durerii n-am putut face mare lucru.
S-ar putea sa nu joc o perioada. Vreau doar sa ma fac bine, pentru ca genunchiul e foarte sensibil. E prima data cand am probleme la genunchi si vreau sa nu agravez", a spus Simona Halep, conform treizecizero.ro.
"N-o sa schimb mare lucru. Am muncit foarte mult in aceasta perioada, chiar daca nu mi-a mers aici prea bine. Trebuie sa vad cum e piciorul intai de toate, cum sa fac sa-mi treaca, atat cat se poate de repede", a mai declarat romanca.

"Nu pot sa spun prea multe despre cum am jucat, pentru ca n-am putut fi la nivelul meu cel mai bun.

Cred ca e prima oara cand spun asta, ca din cauza durerii n-am putut face mare lucru.

S-ar putea sa nu joc o perioada. Vreau doar sa ma fac bine, pentru ca genunchiul e foarte sensibil. E prima data cand am probleme la genunchi si vreau sa nu agravez", a spus Simona Halep.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"N-o sa schimb mare lucru. Am muncit foarte mult in aceasta perioada, chiar daca nu mi-a mers aici prea bine. Trebuie sa vad cum e piciorul intai de toate, cum sa fac sa-mi treaca, atat cat se poate de repede", a mai declarat romanca.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si