Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1 la Paris, a zdrobit-o efectiv, duminică, în primul tur al French Open, pe jucătoarea spaniolă Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA. Dacă primul set a fost mai echilibrat, în al doilea Simona s-a impus cu 6-0!

Simona Halep o va întâlni în turul 2 pe câștigătoarea dintre Irina Begu (30 de ani, 73 WTA) și Jil Teichmann (23 de ani, 54 WTA).

Meciul celor două va avea loc tot duminică, având startul în jurul orei 16:30.

Citeste si: Cum s-a dus Regele Cioabă îmbrăcat la vot! Înainte să se ducă să voteze, Regele Internațional al Romilor s-a pozat în fața vilei din Sibiu, pe care și-o construiește în stil colonial! FOTO

Câți bani sunt în joc la Roland Garros

Turneul de la Roland Garros are premii diminuate din cauza pandemiei de coronavirus, fiind pe ultimul loc între toate turneele de Grand Slam. Totuși câștigătorul turneului, atât la masculin, cât și la feminin, ia 1,6 milioane de euro pentru victorie.

Citeste si: VIDEO| Interviu de colecție cu "inegalabilul" Ilie Năstase! Cum ar fi arătat Bucureștiul condus de marele tenismen!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

După victoria în fața spanioloaicei Sara Sorribes Tormo, și calificarea în turul secund, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 84.000 de euro.

Simona Halep, despre turneul de la Roland Garros: "Nu voi pune presiune pe mine"

Simona Halep, care a câştigat turneul de la Roma pentru prima oară, spune că ''Roland Garros este doar un alt turneu'', că nu va pune presiune pe ea.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu s-a dus la biserică înainte să voteze! Candidatei la primărie i s-a arătat un semn divin! FOTO

''Roland Garros? Este doar un alt turneu, nu voi pune presiune pe mine, voi merge cu zâmbetul pe buze! Este evident visul tuturor jucătorilor (de a câştiga turneul), deci este şi visul meu, dar nu mă uit atât de departe. Vreau doar să merg acolo, sa mă obişnuiesc din nou cu terenurile, cu atmosfera şi să încerc să câştig fiecare meci. Fiecare meci este o luptă, sunt pregătită pentru asta, dar vom vedea ce se va întâmpla'', a spus Simona Halep, care a câştigat turneul parizian în 2018.

Simona Halep, îngrijorată de cazurile de coronavirus

În ceea ce priveşte cazurile pozitive de Covid-19 anunţate la Roland Garros, care au condus la excluderea a cinci jucători, românca nu şi-a ascuns îngrijorarea.

Sursa: GSP.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si