Simona Halep a trecut în două seturi de Kirsten Flipkens, după un meci de 72 de minute. În setul doi, Halep a reușit o revenire în forță de la 4-1 pentru belgicancă. 

Citeste si: Simona Halep, în turul doi la Wimbledon. Serena Williams, eliminată din primul tur

Simona Halep (30 de ani) o va întâlni în turul următor pe poloneza Magdalena Frech, în vârstă de 24 de ani, Aflată pe locul 92 în ierarhia mondială, Frech a învins-o în două seturi pe slovaca Anna Karolina

Schmiedlova (84 WTA), scor 6-4, 6-4. 

Citeste si: Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Wimbledon. Ce sumă va primi sportiva după ce a părăsit competiția în turul secund 

Simona Halep și Magdalena Frech s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar sportiva noastră s-a impus de fiecare dată: 6-2, 6-0 la Praga (2020) și 6-4, 6-3 la Australian Open (2022).

Dacă va trece de Magdalena Frech și se va califica în optimi, Simona Halep ar putea juca cu cehoaica Petra Kvitova.

Simona Halep, momente emoționante la finalul meciului cu Kirsten Flipkens 

Meciul din turul doi cu Simona Halep a fost ultimul meci din carieră pentru Kirsten Flipkens. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Jucătoarea din Belgia și-a amintit momentele de glorie de la Wimbledon și a sărutat iarba de pe terenul de tenis.

Cele două sportive s-au îmbrățișat emoționant la fileu.

simona halep flipkens wimbledon

Meciul din turul doi cu Simona Halep a fost ultimul meci din carieră pentru Kirsten Flipkens. 

[Sursa foto: Twitter ]

Fosta nr.1 mondial, Simona Halep s-a impus în toate cele 6 meciuri din carieră în care a întâlnit-o pe Flipkens.

Pentru calificarea în turul al treilea, Simona Halep va primi un cec în valoare de 120.000 de lire sterline (aproximativ 146.000 de dolari)

Cine este Kirsten Flipkens

Kirsten Flipkens are 36 de ani, fiind născută pe 10 iarnuarie 1986. Are 1.65 metri și este o jucătoare de mâna dreaptă. A câștigat în total din tenis 5.907.003 dolari și se află în acest moment pe locul 190 WTA (cea mai bună clasare din carieră a fost locul 13, în august 2013).

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cunoscută mai degrabă pentru rezultatele obținute la dublu (a câștigat 5 turnee), Flipkens are un singur titlu la simplu (Quebec City 2012) și a ajuns în alte trei finale ('s-Hertogenbosch 2013 și 2018 și Monterrey 2016).

Două românce calificate în turul trei la Wimbledon

Simona Halep și Irina Begu s-au calificat în turul al treilea, în timp ce Ana Bogdan, Irina Bara și Sorana Cîrstea au fost eliminate.

România mai este reprezentată pe tabloul de la Wimbledon de Mihaela Buzărnescu (va juca joi împotriva americancei Coco Gauff).

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si