Cântăreața irlandeză, Sinéad O'Connor care s-a stins miercuri la vârsta de 56 de ani, a rămas în viață alături de cei trei copii iubiți, Jake Reynolds, de 34 de ani, Roisin Waters, de 27 de ani, și Yeshua Bonadio, de 16 ani. Cel de-al doilea fiu al ei, Shane Lunny, a murit prin sinucidere la vârsta de 17 ani, anul trecut.

Și-ar fi prevestit moartea Sinéad O’Conno?

Cu doar doi ani în urmă, O'Connor vorbise cu sinceritate despre faptul că a discutat cu copiii ei despre moartea ei încă de când erau "mici". Într-un interviu acordat revistei People, ea a explicat că prioritatea în cazul morții ei era să își protejeze resursele financiare și munca- atât de mult, încât își dorea ca contabilul ei să fie chemat înaintea serviciilor de urgență, informează Mirror.

Citește și: Noi detalii în cazul morții lui Sinead O'Connor. Ce precizări a făcut poliția în acest caz

Sinéad O’Conno - artistă

Sinéad O’Conno - artistă

[Sursa foto: The Sun]

"Vedeți, atunci când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși decât atunci când sunt în viață", a declarat ea pentru People în 2021, înainte de a face referire la creșterea vânzărilor albumelor rapperului Tupac după moartea acestuia. "Este cam scârbos ceea ce fac casele de discuri".

Cântăreața de la Nothing Compares 2 U a dezvăluit că și-a "instruit întotdeauna" copiii ca, dacă "cade moartă mâine", să îl sune pe contabilul ei înainte de a contacta 911. Sinead a explicat că a vrut ca ei să "se asigure că firmele de înregistrări nu încep să lanseze discurile mele și să nu vă spună unde sunt banii". Moartea lui Sinead a fost confirmată miercuri printr-o declarație a familiei sale, după ce iconica muziciană a fost găsită "fără reacție" la o "adresă rezidențială" din Londra.

Cântăreața Drink Before The War s-ar fi mutat într-un apartament penthouse din zona Lambeth în urmă cu doar câteva săptămâni, după ce anterior se stabilise în Bray, în South Dublin.

Cântăreața era profund afectată de moartea fiului său

În ultimul său videoclip postat pe Twitter, Sinead a spus că se simte "acasă" acum că se află la Londra, înainte de a oferi telespectatorilor un scurt tur al apartamentului său modern. De asemenea, ea și-a arătat chitara acustică, Martin Johnny Cash electro, pentru care plănuia câteva "melodii", precum și o vază cu flori galbene dăruită de un prieten.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: „A fost un șoc pentru mine. Nu era ceea ce îmi doream. Voiam doar sa strig, să țip!” Ultimul interviu al lui Sinéad O'Connor. Povestea tulburătoare a vedetei

La un moment dat, ea și-a cerut scuze pentru mizeria din chiria de 3.000 de lire sterline pe lună și a dezvăluit că purta vaselină pe față. De asemenea, ea a comentat pentru scurt timp moartea fiului ei, Shane, spunându-le fanilor: "Din păcate, faptul că îți moare copilul, nu este benefic pentru corpul și mintea cuiva".

Sinéad O’Conno - artistă

Sinéad O’Conno - artistă

[Sursa foto: The Sun]

Vecinul Farath Moragammanage a declarat: "Am văzut-o ultima dată acum două săptămâni. Părea fericită, zâmbea și făcea cu mâna. Era cu o prietenă și a spus că merge la Brixton cu un prieten din Irlanda. Mi-a spus că era o cântăreață celebră și că trebuie să se fi mutat în urmă cu aproximativ șase săptămâni sau cam așa ceva. Locuia acolo pe cont propriu". Farath a declarat că vecinii au văzut o ambulanță privată sosind la blocul de apartamente miercuri după-amiază, spunând pentru MailOnline: "Miercuri, în jurul orei 17:00, am văzut o ambulanță privată care a apărut și a stat acolo câteva ore înainte de a pleca. 

”Este o zi tristă”

Vecinii au dezvăluit că în fața ușii erau o grămadă de colete. Clyre Day, în vârstă de 71 de ani, care locuiește pe acest drum de 41 de ani, a declarat pentru The Sun: "Obișnuia să stea pe balcon și să se uite în stradă. Luminile erau mereu aprinse toată noaptea. Mă întrebam de ce avea ferestrele deschise tot timpul, era o nebunie. Este trist, am fost un fan al acelui cântec".

Citește și: Sinead O’Connor a murit la doar 56 de ani. Ce s-a întâmplat? „Cu mare tristețe anunțăm decesul iubitei noastre Sinéad. Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în acest moment foarte dificil

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un vecin cu inima frântă a declarat pentru Newstalk: "Am văzut-o pe Sinead stând aici în față în timpul Covidului de multe ori. Vorbea cu oamenii și părea foarte relaxată. Este o zi tristă, o zi tristă. Toată lumea continuă să spună același lucru. Este vorba doar de biata Sinead și sperăm că acum este împăcată". 

Sinéad O’Conno - artistă

Sinéad O’Conno - artistă

[Sursa foto: The Sun]

Tribunalul London Inner South Coroner's Court a declarat că rezultatele autopsiei ar putea dura câteva săptămâni. Fanii au lăsat flori, cărți și mesaje în fața fostei sale case din Bray, Co Wicklow, Irlanda. Sinead și-a vândut locuința de la malul mării pentru peste 1 milion de euro în 2021. Dar localnicii care o cunoșteau și o iubeau au spus că a fost o "zi tristă, tristă", în timp ce s-au adunat pentru a lăsa flori, lumânări și omagii la fosta casă a emblemei Nothing Compares 2 U.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si