Gina Pistol și smiley formează un cuplu fabulos, fiind și unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. 

Cei doi au făcut marele anunț, împreună: se vor căsători! În trecut, la începuturi, ei erau foarte intimi cu relația lor. Acum, ei se apropie cu pași repezi de familia la care visează împreună.

Citește și: Andreea Raicu, invitată duminică, de la ora 22:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc!

În urmă cu puțin timp, Smiley și Gina Pistol au luat pe toată lumea prin surprindere. În ultimul vlog pe care l-au postat, ei au stat în același loc de unde au anunțat că vor devenit părinți. Unii oameni s-au gândit că, cel mai probabil, cei doi așteaptă încă un copil.

În realitate, anunțul a fost cu totul altul. Smiley și Gina Pistol se căsătoresc!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se pare că decizia de a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu a fost luată cu mult timp în urmă, mai exact cu un an și jumătate, însă Smiley și-a dat seama că Gina este aleasa

inimii sale înainte să-i pună marea întrebare. 

Citește și: Deea Maxer, surprinsă cu un buchet de flori după ce Dinu și-a oficializat relația cu bruneta din club

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc! „Am zis să aflați prima oară de la noi”

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc! „Am zis să aflați prima oară de la noi”

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Facem un anunț important din nou. Acum doi ani, trei ani, am stat tot aici în curte, pe banca asta și v-am anunțat că o să devenim părinți. Între timp am și devenit.

Am zis să aflați prima oară de la noi, am primit întrebarea asta de mi s-a acrit de ea și am spus întotdeauna că o să vă anunț eu. Am zis că anunțul ăsta nu pot să-l fac singur și suntem împreună aici și vă anunțăm că am decis să ne căsătorim! Decizia am luat-o acum un an și jumătate. Cred că ne-am decis de mai mult timp, dar atunci am verbalizat-o”, a menționat Smiley în ultimul vlog.

Citește și: FOTO- Bianca Pop va deveni mămică pentru prima dată. Cum arată fosta ispită însărcinată în 7 luni

„Cu cât timp înainte ai luat decizia? Când ți-ai dat seama că eu sunt aleasa?”, l-a întrebat Gina.

„Nu știu. Cred că de mult. Nu am conștientizat fix momentul ăsta, dar uite că suntem după 6 ani jumate de relație tot împreună”, i-a răspuns Smiley.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si