In cadrul ceremoniei jocului pentru vila, de seara trecuta de la Exatlon, Cosmin Cernat a facut un anunt surprinzator despre faptul ca Diana Sentes a abandonat competitia, din cauza neadaptarii la conditiile dificile.

“Diana a incercat, nu s-a adaptat din cauza conditiilor grele, dificile, dure, de aici de la Exatlon. Ea a plecat acasa in Romania!”, a spus Cosmin Cernat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Decizia uluitoare luata de Diana Sentes nu a surprins-o si pe Simi, care a declarat ca se astepta ca fosta ei colega de echipa sa recurga la acest gest cat mai curand.

“Ea mi-a spus mie! Era foarte convinsa ca ea o sa joace cu Naomi si imi spunea mie: <<Abia astept maine, pentru ca oricum Naomi o sa ma bata si o sa plec acasa!>>. Pentru ea a fost o surpriza ca ei m-au nominalizat pe mine a doua zi! Imi spunea: <<Vreau foarte mult sa plec de aici! Pentru ca nu-i mai suport! Uite cat sunt de falsi!>> Si ma bucuram ca nu sunt doar eu cea care spune acest lucru!”, a spus Simi.

Pe de alta parte, Catalin Dumitrescu a afirmat ca nu a fost socat de decizia luata de Diana Sentes si ca nu a stiut absolut nimic despre ceea ce avea de gand fost lui colega.


“Nu ma asteptam! Adica nu stiam ca sa abandoneze! Ma asteptam sa fie un meci in care e eliminat cineva nu ca pleaca asa!”, a afirmat Catalin Dumitrescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si