Pe baza trairilor povestite de el pe contul sau de socializare, psihologii i-au conturat portretul baiatului din Botosani, care a ucis o tanara in timpul sedintei foto.

"Cea mai mare fericire e sa simti ca cineva te iubeste.", se confesa recent pe Facebook, adolescentul. Aparent o fire sensibila, baiatul apare in cele mai multe fotografii postate pe internet alaturi de iubita, ori de aparatul foto.

Relatia pe care o avea de aproximativ un an si pasiunea infinita de a face poze ii erau la greu refugiu.

"Fiecare dintre noi avem momente cand suntem greu de iubit. Si totusi, pentru fiecare dintre noi exista o persoana care ne intelege.", scria baiatul intr-o alta postare. Psihologii sunt de parere ca in spatele mesajelor, baiatul ascundea multa suferinta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

LENKE IUHOS- PSIHOLOG: Adolescentii arata un comportament foarte trist pe care nu-l verbalizeaza, de multe ori verbalizeaza prin comportamente, prin gesturi.

Parasit de tata si in grija surorii mai mari, baiatul era departe de mama.

Ca sa isi poata creste copiii, femeia plecase de ceva vreme, la munca, printre straini. Sub tirul lung de acuzatii care ii vizeaza fiul, cea care l-a crescut se-arata neputincioasa.

"Sunt socata si sufar, iar parintilor fetei ce sa le spun?! Condoleante? Imi pare rau? Toate acestea nu schimba nimic. Nici suferinta parintilor ei, dar nici pe-a mea", scrie mama suspectului pe contul de socializare.

Chiar dupa crima, in incercarea de a se justifica, baiatul ei marturisea online ca suferinta pe care apropiatii i-au provocat-o l-au transformat in monstru: cei dragi n-ar fi fost de acord ca

el sa aiba o relatie cu o fata crescuta in centrul de plasament si de-o alta religie decat a lui. Dupa indelungi critici, a rabufnit la primul repros. Petronela, cea care i-ar fi criticat iubita, s-a prabusit sub lovituri in timpul sedintei foto.

LENKE IUHOS- PSIHOLOG: Probabil ca prezenta aceea feminina, fata respectiva a adus ceva in viata lui. In cazul in care el simte ca aceasta persoana care ii umple lipsurile este cumva atacata atunci el vine cu niste comportamente prin care sa aiba grija de acea persoana si sa o tina aproape.

In timpul audierilor, baiatul si-a marturisit fapta, iar in urma expertizei psihiatrice, s-a concluzionat ca a avut discernamant. Adolescentul fost arestat preventiv pentru 29 de zile si este cercetat sub acuzatia de omor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si