Adrian Nedelcu, de 37 ani, din Curtea de Arges, disparuse de acasa de miercuri, 23 mai.  Joi, familia a anuntat Politia si tot joi a primit si vestea cutremuratoare. Barbatul fusese gasit spanzurat de o balaustrada a barajului Noaptes. 

Cel care a zarit trupul atarnand in streang este un militar  care se afla in timpul unei aplicatii. socat de ceea ce a vazut, initial, prin binoclu, militarul s-a uitat si prin luneta ca sa se convinga ca nu se insala.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

A sunat la 112, dar, din pacate, echipajele de interventie sosite la fata locului n-au mai putut face nimic pentru barbat.  Pompierii militari de la ISU arges, care l-au coborat la sol, au constat ca omul isi legase de picioare  o punga cu pietre.  

Barbatul era casatorit, dar nu avea copii. Lucra ca sofer pe TIR. Dupa o cursa in Spania, barbatul venise acasa cu o depresie. A fost internat in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean o scurta perioada de timp si externat cu recomandarea continuarii tratamentului prescris pentru diagnosticul de „episod psihotic depresiv, relateaza Adevarul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si