Nu a stiut însa ca furtul a fost filmat, iar înregistrarea a devenit virala pe Internet. Scena a fost vazuta si conducerea Serviciului de Ambulanta, care l-a concediat pe barbat. În plus, el s-a ales si cu dosar penal.

În filmare, soferul apare dupa ce a parcat pe o strada laturalnica din Galati ambulanta, cu care trebuia sa transporte în acea zi persoane cu dializa.

Mai apoi, barbatul a început sa faca mai multe manevre pentru a scoate combustibilul din rezervor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

A reusit sa sustraga 30 de litri de motorina pe care i-ar fi dat oamenilor aflati într-o masina parcata în apropiere.Barbatul a fost însa filmat, iar imaginile au fost publicate pe o retea de socializare. N-a durat mult pâna când acestea sa fie descoperite si de conducerea Serviciului de Ambulanta Galati care a luat masuri drastice.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si