Prima soție a lui Nicolae Guță trece printr-un coșmar. Sorina Manelista a avut probleme cu inima, iar acum problemele se țin lanț de ea. Cântăreața a trecut recent printr-o intervenție grea, după ce și-a rupt piciorul.

Citește și: Tzancă Uraganu va deveni tătic pentru a doua oară. Lambada este din nou însărcinată

Sorina a stat două săptămâni cu piciorul în ghips.

„Acum am ieșit din spital, mi-am rupt piciorul și l-am operat. Acum sunt bine, slavă Domnului! Am călcat pe trepte greșit și mi l-am rupt de la gleznă. M-am operat acum câteva zile și astăzi sunt acasă. M-au operat, două luni nu am voie să calc pe picior, asta e, încercările vieții. Acum sunt acasă”, a spus Sorina Guță, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ghinioanele se țin lanț de Sorina

Pe lângă aceste probleme, Sorina se mai confruntă și cu altele. Medicii au decis să-i facă operație de schimbare a valvei principale de la inimă care îi pompează sângele și duce oxigenul în plămâni, însă aceasta a amânat operația pe care trebuia să o facă la o clinică din Turcia.

Citește și: Tzancă Uraganu, probleme cu clanul Duduianu: „Am fost chemat de Poliția Capitalei!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Nu m-am mai dus, că nu am mai avut când să mă duc. Am fost atunci, mi-au dat tratament și trebuia să mă întorc înapoi, dar nu m-am mai dus. Au fost multe cheltuieli cu medicamentele, tot ce mi-a trebuit, n-am mai avut bani să mă mai întorc din nou la turci. Zice lumea că nu m-am mai dus că am luat bani, dar doar nu i-am luat să mă distrez.

Pot să mă justific cu bilete, cu medicii de acolo, că am fost”, a mai spus Sorina Guță.

Manelista a povestit cum și-a rupt piciorul. Ea a călcat greșit, iar de acolo a fost doar un pas până la intervenția de urgență.

Citește și: Familia lui Emi Pian, anunţ şoc. Incredibil ce au găsit anchetatorii în casele lor

„Când mi-am rupt piciorul am fost și răcită, că de aia n-am fost atentă nici cum am călcat. Eu n-am voie să răcesc la plămâni, eu sunt dependentă de oxigen, dar n-am mai folosit o perioadă oxigen, m-a atins Dumnezeu cu mila lui. Atunci când am răcit am început să iau iar oxigen, iar când am pus oxigenul la nas, când să mă dau jos de pe trepte jos am călcat greșit și mi-am rupt piciorul. A fost foarte grav, dar Dumnezeu nu e ca omul, Dumnezeu e Dumnezeu”, a mai zis Sorina Guță.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Sorina nu mai cântă deloc acum și a ales calea credinței. Fosta soție a lui Guță s-a pocăit.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente cu spărgătorii casei lui Tzancă Uraganu, din Pipera, după ce au fost reținuți de Poliție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si