Sorina Guță a ajuns de urgență la spital. Fosta soție a lui Nicolae Guță  are nevoie de un transplant de rinichi.

Citește si: VIDEO| Tzancă Uraganu, mesaj inedit pentru Marymar imediat după ce a fost văzut cu Lambada: „Câtă...”

Femeia este într-o stare critică, asta după ce i-a ars casa, iar acum are nevoie de un transplant. Anunțul a fost făcut chiar de Tzancă Uraganu pe contul lui oficial de socializare.

Fosta soție a lui Guță se luptă să trăiască

Sorina a dispărut din fața reflectoarelor. Ea ducea o viață liniștită, după ce s-a pocăit, departe de camerele de luat vederi. Bruneta a avut o căsnicie scurtă cu manelistul Nicolae Guță. Din nefericire, de data aceasta, Sorina nu a mai ajuns în atenția admiratorilor ei cu piesele sale, așa cum obișnuia să facă acum mulți ani, ci din cauza unor probleme grave de sănătate.

Citește si: VIDEO |Tzancă Uraganu este în doliu: „Astea sunt rezultatele substanțelor interzise și a stupefiantelor!”

Pe 28 mai 2022, Tzancă Uraganu a făcut anunțul neașteptat despre fosta soție a lăutarului Guță. Uraganu a postat în mediul online un mesaj prin care cere oamenilor să ofere ajutor Sorinei. Vestea că se zbate între viață și moarte a șocat pe toată lumea. Operația de transplant de rinichi va avea loc la o clinică din Turcia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

sorina manelista are nevoie de un transplant de rinichi

Sorina este prima soție a lui Nicolae Guță.

[Sursa foto: Facebook]

„Fac un anunț în primul rând către toți lăutarii! Această femeie pe care o știm cu toții, Sorina se zbate între viață și moarte.

Haideți să o ajutăm cu toții! Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia. Fiecare, care vrea să o ajutăm cu cât putem! O să revin cu un live!”, a zis Uraganu.

Citește si: Bogdan de la Ploiești, la „Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive- Mărturisiri impresionante ale artistului momentului, cu cea mai rapidă ascensiune în trending-ul din România

Sorina Guță a trecut prin mai multe probleme în viață. După ce i-a spus adio lui Nicolae Guță, femeia a ajuns să fie dependentă de alcool după ce mama sa a trecut la cele veșnice.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Nu mă mai puteam lăsa de băutură, beam până adormeam la masă. Sora plângea și îmi zicea hai la biserică, plângea, eu nu o băgam în seamă, eu îmi doream să mă îmbăt, să nu mai știu de mine și să mă îmbătăm, mă trezeam și iar beam.

A durat vreo trai ani”, a spus Sorina cu ceva timp în urmă.

După acest episod, Sorina manelista a început o viață nouă. Ea s-a mutat în Germania, s-a pocăit, iar acum cântă în biserici. Hainele extravagante, mulate și strălucitoare pe care le purta acum câțiva ani sunt istorie acum. Locul lor au fost luat de haine largi, în culori închise, nu mai folosește machiaj și are un stil de viață simplu. Bruneta este de nerecunoscut.

Citește si: Tzancă Uraganu, concert întrerupt de mascați. Artistul s-a ales cu o amendă usturătoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si