Cati Simionescu a fost operată de urgență în Turcia după ce a suferit un atac vascular în somn. Cati Simionescu s-a simțit rău zile bune la rând și a mers la mai mulți medici. Cadrele medicale nu i-au pus un diagnostic clar. După câteva zile, femeia a început să aibă arsuri în spatele capului.

Citeste si: Mădălina Miu aruncă bomba după ce a aflat că Tzancă Uraganu va avea un al doilea copil cu Lambada

Soția lui Adrian Minune a considerat că arsurile ar fi din vina oboselii, și nu le-a considerat ceva prea serios. La scurt timp, situația s-a agravat. Soția manelistului s-a trezit din somn cu ochiul stâng închis, gura amorțită, iar totul se ducea în jos către mână și picior. Cati a sunat imediat la 112, ea era singură acasă atunci.

Citeste si: Tzancă Uraganu- mesaj pentru Nicolae Guță. Ce i-a transmis manelistul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

soția lui adrian minune atac vascular în somn
Adrian Minune.[Sursa foto: Facebook]

Ce a transmis soția lui Adrian Minune- Cati Simionescu

„Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s-a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a

mărturisit Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, potrivit spynews.ro.

Citeste si: VIDEO- Poza cu Adrian Minune și Tzanca Uraganu s-a lăsat cu anchete

Bruneta a fost transferată imediat la un spital din Turcia, unde a fost operată de urgență. Medicii au supus-o unui tratament amănunțit și i-au descoperit și un anevrism.

„În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme.

Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal”, a mărturisit aceasta.

Citeste si: Adrian Minune, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si