Rareș Bogdan este însurat din 2008 cu Florina, fata unui potent om de afaceri din Cluj-Napoca, Vasile Vita, care a făcut avere din distribuția de componente electronice. Florina, care i-a dăruit doi copii europarlamentarului, un băiat și o fată, s-a remarcat pe paginile de socializare cu câteva pictoriale incendiare, în care a apărut în costum de baie. Cele mai multe poze au fost realizate într-o stațiune din Italia. 

Rareș Bodgan soție
Soția lui Rareș Bogdan adoră să pozeze în costum de baie

Recent, Florina a fost în vacanță și a postat o fotografie din timpul unei croaziere făcute la bordul unei șalupe de lux. Acoperită doar de o bluză de in despicată, care i-a pus în evidență picioarele dezgolite, Florina  apozat zâmbitoare, așezată pe canapeaua din piele a șalupei. „Ești uimitoare!...Frumoasă trăsură...Ești adevărată? Arăți fabulos!”, au postat amicii Florinei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Cum a câștigat un politician român 10 milioane de euro în doar 19 minute! După ce a murit, Attila Verestoy a lăsat o avere impresionantă!

Citeste si: Acuzații grave la adresa lui Rareș Bogdan. A încălcat legea în plină stare de urgenţă

Citeste si: Rareș Bogdan, atac nemilos la adresa PSD:" Chiar sunteți în stare de orice??"

Rareș Bogdan soție
Soția lui Rareș Bogdan a pozat în timpul unei plimbări cu șalupa

Soția lui Rareș Bogdan administrează afacerile familiei

Stirilekanald.ro a dezvăluit recent că Florina Bogdan a primit 50.000 de euro de la părinții ei, printr-un contract de donație. Potrivit ultimei declarații de avere, Rareș Bogdan deține aproape 600.000 de euro în bijuterii, tablouri, ceasuri și obiecte de artă.

Soția lui Rareș Bogdan a încasat un venit anual de 144.000

lei ca jurist la compania Transferoviar. Florina, care a fost stewardesă, dar și avocată, administrează  în prezent afacerile familiei, o florărie și o cafenea în Cluj, dar și o sală de fitness în București. ”Nu mi-e ruşine să vorbesc despre averea mea. Vreau să introduc în politică conceptul de "bogat şi cinstit". Soţia mea este fiica unui milionar clujean”,  a dezvăluit Rareş Bogdan. 

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan a pozat cu soția în brațe, pe canapeaua din livingul casei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si