Cântărețul a decedat subit la 37 de ani, fără ca nimeni să se aștepte. La câteva ore după ce a fost anunțat decesul artistului, soția lui a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. De altfel, prietenii și fanii artistului și-au schimbat poza de profil cu o poză a artistului, în semn de doliu.

Citește si: Doliu în Poliția Română: Dan Fătuloiu a murit la vârsta de 66 de ani

Nosfe era unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România. El a murit sâmbătă noapte în casa lor din Balotești. Toți fanii lui, dar și multe vedete au fost șocate să afle că artistul a murit. Cu toții au lăsat mesaje înduioșătoare și pline de regret.

Ce spune Mădălina Crețan după moartea soțului său

La câteva ore după ce a fost anunțat decesul lui Nosfe, soția lui a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. Mădălina Crețan a publicat și o imagine alb negru cu artistul. Familia cântărețului trece prin momente grele din cauza pierderii.

Citește si: Doliu pe scena folclorului românesc. A murit directorul Ansamblului Busuiocul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… Te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a fost mesajul postat de Mădălina Crețan.

Cuplul a trăit o poveste de iubire, la care mulți doar visează. Artistul și soția sa au trecut prin multe momente împreună și s-au sprijinit atât la bine, cât și la greu.

Aceștia e iubeau foarte mult și au o fetiță.

Citește si: Doliu în Biserica Ortodoxă Română. A murit preotul Gheorghe Colțea, la doar 59 de ani

Nosfe a avut o carieră frumoasă în industria muzicală, iar piesele sale au fost extrem de apreciate. Cântărețul a colaborat cu unii dintre cei mai apreciați și cunoscuți cântăreți din țara noastră. Rapperul a cântat alături de Ruby, Ale Blake, dar și cu artiștii din cadrul trupei Șatra B.E.N.Z: Keed, Lu-K, Super Ed, dar și cu Killa Fonic, care ulterior a decis să plece din această formulă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nosfe era împlinit atât pe plan personal, cât și profesional. Se bucura de o carieră frumoasă în muzică și de o familie frumoasă și împlinită. Nosfe își iubea foarte mult soția și fiica. Anunțul decesului a venit ca un fulger pentru toți cei ce l-au cunoscut și apreciat pe îndrăgitul rapper.

Citește si: Prima reacție a soției lui Nosfe, după moartea rapper-ului. Ce imagine a publicat Mădălina Crețan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si