Urna cu cenușa celebrului creator de modă va fi trimisă în Germania unde va fi înmormântată alături de cea a fratelui său.

Designerul Stephan Pelger   a decis  să își pună capăt zilelor.  Era cunoscut faptul că celebrul designer avea probleme de sănătate, lua multe pastile și fusese internat într-o clinică de dezintoxicare.

Stephan Pelger va fi incinerat

Una dintre cele mai apropiate persoane ale designerului, Tania Budi, a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre această decizie. Mama lui Stephan Pelger este internată într-un azil din Germania și-a exprimat dorința ca fiul său să fie incinerat.

Motivul ar fi că Stephan Pelger nu are rude în România care să se ocupe de cele necesare pentru înmormântare și mama sa a decis ca acesta să fie incinerat iar cenușa să fie trimisă în Germania, a spus prietena creatorului de modă pentru Spynews.ro.

Adina Buzatu, prietenă cu Stephan Pelger, a spus: „ Va fi o ceremonie mare cu mulți prieteni, așa cum îi plăcea lui. Va fi îmbrăcat frumos, cu flori, așa cum și-ar fi dorit ”, a declarat Adina Buzatu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Stephan Pelger ar putea fi incinerat

Designerul a recunoscut că ajunsese să ia chiar și 40 de pastile pe zi

De aproximativ cinci ani,  Stephan Pelger nu mai putea dormi noaptea.

Acest lucru a venit în urma unui eveniment din anul 2018. Acesta a fost răpit, jefuit și bătut de două femei la Cannes.

Acest incident l-a traumatizat, ajungând să se confrunte cu depresia, insomniile, ajungând la un tratament medicamentos.

„Acest medic la care m-am dus este tânăr și foarte actual cu problemele noastre din ziua de astăzi. Am făcut perfuzii, am fost pus pe un tratament medical foarte mic și cu foarte puține pastile.   Dacă luam 40 de pastile într-o zi, acum iau trei pastile pe zi și am un somn de opt ore sănătos”, a declarat Stephan Pelger, la „Xtra Night Show”.

Stephan a fost internat la psihiatrie

Un lucru mai puțin știut despre designer a fost că acesta a fost internat la psihiatrie pe când avea doar 10 ani. Pe parcursul anilor a trecut prin mai multe centre de tratament.

„  Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, povestea Stephan Pelger.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si