Unul dintre cele mai eficiente softuri de profil de pe piața autohtonă este un program ERP de la Nextup.ro. ERP este acronimul de la Enterprise Resourses Planning și se traduce în limba română prin planificarea resurselor companiei. Vei afla din acest articol ce este acest program și cum te poate ajuta să-ți manageriezi cu succes propria afacere. 

Citeste si: Modelarea în Google Cloud a viitorului industriei angro

Ce este un sistem ERP?

Acest tip de program este un sistem software care integreaza toate informatiile privind gestiunea stocurilor și/sau a serviciilor, aprovizionarea și contabilitatea. Marele său avantaj este faptul că contribuie decisiv la planificarea resurselor și a bugetelor, precum și la organizarea tuturor proceselor de activitate specifice firmei tale. 

Citeste si: Topul celor mai mari salarii din România în 2022: În ce domenii se câştigă cei mai mulţi bani?

În practică, un sistem ERP performant și modern automatizează operațiuni repetitive, dând posibilitatea angajaților tăi să-și îndrepte energia și timpul spre alte task-uri mai creative. De asemenea, acest sistem poate oferi date în timp real pentru o evidență clară a direcției și a evoluției afacerii tale.  

Ce conține un program ERP? 

În momentul în care achiționezi un astfel de soft pentru firma ta este o investiție sigură în afacerea ta pe care o poți gestiona mai bine, având predictibilitate și control.

De asemenea, poți reduce costurile dedicate mai multor operațiuni externalizate sau persoane dedicate unor anumite procese care pot fi automatizate prin ERP. 

Un sistem ERP conține, printre altele:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Gestiune stocuri si servicii

Contabilitate

Plan producție 

eCommerce

Distribuție 

Contracte

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Analiză financiară

Unul dintre marele avantaje ale sistemului ERP este faptul că se pot face integrări dedicate, în funcție de profilul afacerii tale. De exemplu, se poate face integrare cu diverse platforme de ecommerce sau importuri automate din alte aplicații de facturare. Astfel, ori de câte ori ai nevoie de o funcție suplimentară, poți solicita acest lucru, fără să fii nevoit să faci investiții în alte softuri. 

Gestionarea unei afaceri, indiferent de mărimea sa, poate veni cu multe provocări.  Pe lângă cunoștințele de bază pentru afacerea în sine, trebuie să știi ce înseamnă și managementul financiar, managementul resurselor umane, precum și cadrul legislativ. 

Citeste si: 10 sfaturi de wellness digital

De altfel, pare tot mai complicat din zilele noastre să ai o afacere și să faci față schimbărilor birocratice și econimice, precum și concurenței de pe piață. Este, totuși, și o vreme bună să profiți de toată tehnologia prezentului pentru a automiza procese și de a investi timpul și creativitatea ta și a angajaților tăi în produsele sau serviciile voastre. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si