Specialistii in nutritie spun ca soriciul nu este mult diferit fata de pielea de pui. "Este foarte caloric, are continut mare de grasimi si proteine, dar mai multe proteine de calitate inferioara, cum este colagenul. Este greu digerabil si nu e indicat in cantitati mari, mai ales de cei care sufera de afectiuni hepatice, biliare sau pancreatice", a declarat doctorul Ionut Stefan, noteaza cei de la realitatea.

El spune ca e bine sa renuntam la sorici si sa consumam mai mult muschi de porc pentru ca acesta contine o cantitate mare de proteine, vitamina B si mult fier. "Soriciul este la fel ca pielea de pui, piele pe care multi o arunca. Nu are valoarea nutritiva a carnii pentru ca e facut din tesut conjunctiv", mai spuns si nutritionistul Corina Zugravu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Medicii recomanda sa consumati sorici, dar in cantitati mici si sa il curatati extrem de bine de grasime. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si