Este vorba de frumoasa Liliana Popa, cea care venise la televizor să-şi găsească jumătatea. Între timp, Liliana a devenit şi mămică, iar vestea morţii ei ar fi fost făcuta de sora ei, pe pagina personala de Facebook.

Se pare, însă, că informaţia despre moartea Lilianei este neadevarată şi cea care a făcut teribilul anunţ nu era sora ei. Contul de pe care a fost publicat mesajul este unul fals şi totul a fost o glumă proastă.

Fosta concurentă din show-ul matrimonial a publicat recent o imagine cu iubitul ei alaturi de copilul lor, iar Claudiu a publicat şi el o imagine în care cântă la acordeon, semn că nicio tragedie nu s-a abătut asupra familiei lor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Georgiana nu a scris nimic despre moartea surorii ei pe pagina ei de Facebook, ba chiar a urcat ieri o imagine în care apare zâmbind şi a răspuns tuturor mesajelor pe care le-a primit. Aşadar, fanii Lilianei pot sta liniştiţi ştiind că anunţul despre moartea ei a fost doar o glumă proastă făcută de pe un cont fals, care ulterior a fost şters. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si