UPDATE ora 15:00- Subiectele și baremul de corectare la Matematică și Istorie au fost publicate pe subiecte.edu.ro/2024/bacalaureat

Elevii care au terminat clasa a 12-a susțin astăzi, 2 iulie, proba obligatorie a profilului, la Matematică sau Istorie. Află din acest articol ce subiecte au primit!

UPDATE ora 12:30- Subiectele la Matematică BAC 2024- profil științe ale naturii 

subiecte matematică BAC 2024 - stiinte ale naturii

Subiecte Matematică BAC 2024 - științe ale naturii

[Sursa foto: Edupedu]

Sursa: www.edupedu.ro

UPDATE ora 12:00- Examenul s-a încheiat.

Citește și: Subiectele de la Matematică, fotografiate și puse pe internet chiar din timpul examenului! Cine este responsabilul

UPDATE ora 11:40- Examenul la Matematică/ Istorie se va încheia în curând, iar după ora 12:00 vor fi publicate subiectele.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

UPDATE ora 09:00- Examenul a început.

Elevii au primit subiectele la Istorie și Matematică BAC 2024. Aceștia au la dispoziție 3 ore pentru a le rezolva.

EDU.ro Subiecte Istorie BAC 2024 și Subiecte Matematică BAC 2024

Examenul începe la ora 09:00 și se va încheia la ora 12:00. Imediat după încheierea examenului subiectele la Matematică și Istorie BAC 2024 vor fi publicate.

Baremul de corectare va fi disponibil la ora 15:00 pe site-ul oficial subiecte.edu.ro/2024/bacalaureat

Elevii care au terminat clasa a 12-a susțin astăzi, 2 iulie, proba obligatorie a profilului, la Matematică sau Istorie

Elevii care au terminat clasa a 12-a susțin astăzi, 2 iulie, proba obligatorie a profilului, la Matematică sau Istorie

[Sursa foto: freepik]

Ieri, 1 iulie, elevii au susținut proba la Limba și Literatura Română. La prima proba scrisă din cadrul examenului național de Bacalaureat (sesiunea iunie- iulie 2024) s-a înregistrat o rată de participare de 98,3%: 123.583 de candidați prezenți dintr-un total de 125.694 de candidați înscriși- toate promoțiile- pentru susținerea acestei probe).

2.077 de candidați au fost declarați absenți, iar 34 de candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Joi, 4 iulie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Ultima probă scrisă- Limba si literatura maternă- se va desfășura vineri, 5 iulie.

Citește și: Subiecte Română BAC 2024: Subiectul al III-lea- eseu cu particularitățile unei nuvele și caracterizare de personaj. La ce oră publică EDU.ro baremul?

Afișarea rezultatelor la BAC 2024

Afișarea primelor rezultate la BAC 2024 (în centrele de examen și online) este programată în data de 8 iulie (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00- 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

Elevii care contestă rezultatul inițial al evaluării trebuie să completeze, să semneze și să depună/transmită prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Elevii de clasa a 12-a susțin astăzi a doua probă de la BAC 2024, la Matematică sau Istorie

Elevii de clasa a 12-a susțin astăzi a doua probă de la BAC 2024, la Matematică sau Istorie

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Edu.ro Barem Română BAC 2024: Rezolvările corecte ale subiectelor și punctajele acordate

Afișarea rezultatelor finale la Bacalaureat 2024 este programată în data de 12 iulie 2024(în centrele de examen și online).

Potrivit prevederilor art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor- GDPR), rezultatele sunt afișate prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului (coduri).

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si