Tragedia a avut loc in Italia, la Ponte San Nicolo, Padova. Mihai Andrei Popa, tatal fetitei, a povestit, sfasiat de durere, ca s-a trezit in dimineata zilei de 8 ianuarie pentru a pleca la serviciu, s-a dus la fiica lui sa o sarute de plecare si atunci a descoperit ca micuta era moarta.

Trupul ei era rece.

Imediat, am trezit-o pe sotia mea si i-am spus sa sune la numarul de urgenta 118. intre timp, am incercat din rasputeri sa o readuc la viata. Cand au sosit medicii, mi-au spus ca nu mai e nimic de facut.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Pentru noi este o experienta teribila. De ce ni s-a intamplat tocmai noua? Melissa era perfect sanatoasa, nu se simtea rau, nu inteleg cum s-a intamplat. Sotia mea este disperata. Sta toata ziua langa patutul fetitei”, a declarat romanul pentru ilgazzettino.it, citat de libertatea.ro.

Decesul micutei a fost cauzat de sindromul de moarte subita a sugarului (SMSS).

Nimeni nu este vinovat de moartea copilului prin SMSS, aceasta neputand fi nici prevazuta si nici prevenita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si