Asa s-a intamplat si cu celebrul serial "Suleyman Magnificul", serial ce i-a fascinat pe romani. Povestea sultanului Suleyman a fost un succes de televiziune si serialul a fost difuzat in peste 40 de tari din intreaga lume.

Halit Ergenc, actorul care l-a jucat pe Suleyman, este unul dintre favoritii publicului, iar sumele pe care acesta le-a incasat pe perioada filmarilor la serial nu sunt deloc de neglijat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Initial, Halit, a semnat un contract de 19.000 de euro pentru un episod, dar odata cu cresterea audientelor si suma care i-a revenit lui a crescut la 26.000 de euro pentru un episod.

La un calcul simplu putem vedea ca "Suleyman" a incasat in jur de 105.000 de euro lunar pentru a aparea in celebra serie.

Cu incasari frumusele se poate lauda si sotia lui, Berguzar Korel care a incasat pentru rolul din "1001 nopti" nu mai putin de 52.000 de euro lunar. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si