Supă cremă de dovlecei. Ingredientul care îi dă toată savoarea
Supă cremă de dovlecei. Vă prezentăm o rețetă delicioasă de supă cremă de dovlecei! Vezi cât de simplu și rapid se prepară acest preparat extrem de gustos!
Supă cremă de dovlecei. Ingredientul care îi dă toată savoarea. Iată cum să prepari o supă cremă de dovlecei după o reţetă foarte simplă. Este delicioasă servită deasupra cu crutoane aromate cu năut şi paprica.
Citeste si: Dovlecei pe grătar. O rețetă delicioasă! Trei idei de sosuri făcute în casă
Mai întâi, se spală toate legumele, se curăţă de coajă şi se pun într-o oală de 3 litri. Se pun la fiert la început morcovii, ceapa, ţelina şi pătrunjelul cu sare şi se lasă să fiarbă 30 de minute.
După care, puteți curăţă de coajă dovleceii, îi tăiați rondele şi îi puneți la fiert peste celelalte legume. Se mai lasă la fiert aproape 20 de minute şi se strecoară, se aruncă ceapa, iar celelalte legume şi roşiile decojite se zdrobesc cu blenderul până capătă consistenţa unei paste.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Castraveți murați de vară. Câte zile trebuie să îi ții la soare. Ingredientul secret
Astfel, peste această pastă, puneți untul, sarea şi turnați zeama în care au fiert, așa veți obține o supă cremă delicioasă de dovlecei care se mai lasă să fiarbă 5 minute la foc potrivit.
Mai puteţi să adăugaţi smântână şi un ou, bătute bine ca supa să devină şi mai cremoasă. Supa cremă de dovlecei, se serveşte caldă cu pâine prăjită şi pătrunjel verde.Citeste si: Supă cremă de roșii. O rețetă delicioasă și ușoară de vară