Close sidebar
Close sidebar

Surse: Comisia Europeana ar putea amenda Google cu 3 miliarde de euro

Google ar putea primi o amenda de 3 miliarde de euro pentru ca ar fi afectat concurenta cu modul in gigantul promoveaza serviciul de shopping.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu sapte ani, Comisia Europeana (CE) a deschis o ancheta referitoare la modul in care google promoveaza serviciul de shopping in rezultatele cautarii. Rezultatele investigatiei arata ca practicile sale au afactat concurenta.

Potrivit aceleiasi surse, CE nu mai e dispusa sa mai ofera inca o sansa celor de la Google, dupa trei tentative esuate de a ajunge la o intelegere cu Google. In ultimii ani, Comisia Europeana a cerut companiei sa reevalueze tehnicile de afisare a rezultatelor, insa schimbarile propuse nu au fost satisfacatoare, informeaza hotnews.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Acum, e posibil ca gigantul sa primeasca o amenda de 3 miliarde euro.

Cea mai mare amenda data de Comisia Europeana a fost de 1,1 miliarde de euro catre Intel, in 2009.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI