Close sidebar
Close sidebar

Tânăra de 19 ani din Academia Militară a fost găsită fără viață în camera de cămin. Motivul șocant al morții sale, dezvăluit de medicii legiști

O tânără cadetă de 19 ani din Academia Forțelor Aeriene din SUA a fost găsită fără viață în camera ei de cămin din Colorado, luna trecută. Nimeni nu și-a închipuit că o fată cu constituție sportivă poate să aibă parte de o moarte subită.

Sorin Negru,

Tânăra de 19 ani din Academia militară a fost găsită fără viață


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedia ar fi putut fi prevenită, spun experții medicali, care atrag atenția cu privire la riscurile de sănătate pe care mulți tineri nu le conștientizează.

Citește și: Ea este Marie, baschetbalista de 26 de ani găsită fără viață în propria locuință! Tânăra juca la CSM Târgoviște: "R.I.P, Marie Tyra"

Avery Koonce, în vârstă de 19 ani, din Texas, a murit pe 4 septembrie ca urmare a unei infecții generalizate, generate de o pneumonie netratată, potrivit unui raport de autopsie al legiștilor din El Paso.

„În esență, ea a murit de o pneumonie netratată”, a spus renumitul patolog doctor Michael Baden, care a comentat raportul de autopsie prezentat de publicația  NY Post.

Medicul legist a descris microbul "paeniclostridium sordelli" ca fiind o „bacterie anaerobă relativ rară, dar potențial fatală”, care este „asociată cu un sindrom asemănător șocului toxic care poate progresa rapid spre moarte”.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

Dar acesta a fost motivul „secundar” al decesului, în raport cu de paragripa – sau infecția virală pulmonară, după cum s-a constatat în raportul legiștilor.

Tânăra cadet se luptase cu o tuse severă înainte de deces, se mai arată în raport, conform People.com.

Potrivit autopsiei, modul în care a murit studenta aflată în primul an de Academie Militară a fost considerat „natural”. 

Îndrăgita sportivă și studentă remarcabilă a fost amintită în orășelul ei într-o slujbă de pomenire în care cei îndoliați au fost rugați să poarte culoarea roz, care tinerei îi plăcea cel mai mult.

Tânăra de 19 ani din Academia militară a fost găsită fără viață

[Sursa foto: NY Post]

Fosta liceană era o pasionată a sporturilor, ea participând la mai multe competiții de cross, de majorete și powerlifting, printre multe alte activități extracurriculare.

Tânăra își dorea să ajungă în aviația SUA. „Vreau să fiu pilot. Vreau să zbor”, a spus cadeta într-un interviu acordat anul trecut unei televiziuni locale.

Din păcate, o banală răceală la plămâni, netratată și transformată în pneumonie, i-a pus capăt prea devreme viselor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI