Un bărbat împreună cu fiul său au fost găsiți fără suflare în propriul apartament, într-un bloc din Timișoara. Vecinii au alertat autoritățile cu privire la un miros înțepător.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat cadavrele celor doi bărbați.

Mai multe detalii sunt oferite de Iulia Dumitrașcu, jurnalist Știrile Kanal D.

Tata și fiu găsiți morți în apartament

Atât tatăl, cât și fiul său au fost găsiți morți în propriul apartament.

Potrivit primelor informații, tatăl ar fi avut vârsta de 60 de ani, iar fiul său, în jur de 40 de ani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vecinii au raportat, printr-un apel la numărul 112, un miros înțepător și deranjant pe scara blocului, într-un bloc de locuințe din Timișoara. De asemenea, vecinii au precizat că un bărbat, împreună cu fiul său, nu au mai fost văzuți de mult timp.

Ajunși la fața locului, polițiștii au făcut o descoperire macabră. Cei doi, tată și fiu, au fost găsiți fără suflare. Corpul fiului a fost găsit spânzurat, iar corpul tatălui se afla sub mai multe haine.

Corpul tatălui prezenta mai multe urme de violențe prin lovire, în zona capului.

Trupurile neînsuflețite au fost preluate de autorități pentru efectuarea necropsiei. În acest moment nu se cunoaște cauza morții celor doi, dar autoritățile iau în considerare varianta unei crime urmate de o sinucidere.

Citește și: Dublă crimă la Botoșani. O femeie și fiica ei de 14 ani au fost găsite fără viață într-o casă incendiată. Principalul suspect este tatăl copilei

Cazul a fost preluat de Parchetul Timișoara. Autoritățile au deschis un dosar penal in rem pentru omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si