Tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”. Tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei” este un bărbat brunet, cu mâinile acoperite de tatuaje și cu un corp de invidiat, bine lucrat la sală. Pe semne că iubirea pentru sala de fitness este moștenire de familie.

tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”

Tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”?

tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”

El este tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”. Cu ce se ocupă familia Albu

Tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”. Dacă mama lui Philip de la „Puterea Dragostei” are vârsta de 38 de ani și este o blondă focoasă, nici tatăl nu este mai prejos. Familia Albu se ocupă cu mersul la sală și arată că sunt o familie modernă, în care vor să arate unul mai bine ca altul. Philip Albu a moștenit și el de la tatăl său iubirea pentru sport, dar și pentru tatuaje.

tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”

tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a fost șantajată cu filmulețele în care face video chat

tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”

Tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”. Concurentul emisiunii „Puterea Dragostei” a făcut încă din copilărie un sport și anume luptele Kampo. De asemenea, în privința tatuajelor, tânărul și-a tatuat un braț la fel ca tatăl său.

Tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”. Philip de la „Puterea Dragostei” își admiră și își iubește părinții, lucru evidențiat prin postările dese în care atașează poze cu ei și le mărturisește dragostea.

tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”

Tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Plușica rupe tăcerea după apariția imaginilor de la videochat! ”Nu-mi voi cere scuze. Voi merge la poliție să depun plângere penală” EXCLUSIV

Tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”. Philip de la „Puterea Dragostei” formează în prezent un cuplu alături de Ligi, în casa „Puterea Dragostei”, emisiune difuzată pe Kanal D. Cei doi s-au cunoscut în cadrul competiției de amor și doresc să rămână împreună și la finalul show-ului televizat.

tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”

Tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Prima reacție a lui Nikolas Sax, după sărutul din avion cu Loredana Chivu: „Cred că au fost vreo 10 foste care au vărsat o lacrimă” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si