Descoperă 5 idei de cadouri prin care ți-ai putea surprinde prietena!

1. O bijuterie unică 

Bijuteriile sunt întotdeauna o idee bună. Dacă îți dorești să ieși în evidență, ai putea alege o bijuterie personalizată, de efect, care să reflecte personalitatea și gusturile prietenei tale. De exemplu, poți opta pentru o brățară gravată cu un mesaj special sau un pandantiv cu o simbolistică importantă pentru ea, spre exemplu zodia sau data zilei sale de naștere.

Astfel, îi oferi nu numai o bijuterie, ci și o amintire semnificativă.

Citește și: Top 5 idei de cadouri interactive și captivante pentru copii

2. O boxă portabilă

Boxa portabilă este un gadget util și versatil, care poate fi utilizat în diverse situații. Spre exemplu, este perfectă pentru a asculta muzică în timp ce își desfășoară activitățile casnice, poate fi luată la picnic sau în excursii de camping la munte. O boxă portabilă are ca principale avantaje portabilitatea, calitatea sunetului și posibilitatea de conectare prin bluetooth la diverse dispozitive, iar pe Altex.ro găsești o mulțime de opțiuni ideale pentru un cadou.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

3. O plantă de casă 

Dacă prietena ta are o pasiune aparte pentru plante, cu siguranță își dorește să adauge cât mai multe nuanțe de verde în locuință. Așa că poți alege o plantă de interior de dimensiuni mai mari, care să aducă un strop de prospețime în locuință. În plus, printre beneficiile plantelor se numără purificarea aerului și crearea unei atmosfere relaxante, deci cu siguranță vei contribui la bunăstarea ei.

Poți alege o ferigă, o dracena exotică sau poți alege bazat pe semnificația plantei.

4. Un voucher la SPA

Suntem în continuă mișcare și predispuși la stres, de aceea este important să oferim timp pentru relaxare. Un voucher la un SPA poate fi un cadou minunat pentru prietena ta, deoarece va avea ocazia să se relaxeze, să se răsfețe și să-și reîncarce bateriile într-un mediu liniștit și reconfortant. Fie că alege un masaj de relaxare, un tratament facial sau o experiență de saună, cu siguranță îi vei oferi o zi plăcută și memorabilă.

Citește și: De la alb la roșu. Ce semnificație are fiecare culoare a trandafirilor

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

5. Un set artistic

Dacă prietena ta este o fire creativă sau îi place să se exprime prin artă, un astfel de set poate fi un cadou inspirat. Astfel, își va putea pune gândurile pe hârtie și-și va antrena creativitatea.

În plus, beneficiile artei sunt multiple, de la eliberarea stresului și relaxare la îmbunătățirea concentrării și a abilităților de rezolvare a problemelor. Poți alege un set de acuarele, creioane colorate sau chiar un set de sculptură în lut.

În concluzie, aniversarea prietenei tale este un moment special în care îi poți pune zâmbetul pe buze, iar cu aceste cinci idei diversificate de cadouri vei reuși să o surprinzi. Acordă timp alegerii, doar așa vei găsi cadoul care să-i amintească cât de specială este pentru tine!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si