Close sidebar
Close sidebar

Telegondolă prăbușită într-o stațiune de schi din Austria. O familie de 4 persoane, în stare gravă la spital

O telecabină s-a prăbușit într-o stațiune de schi din Austria, după ce un copac a căzut și a rupt cablul de susținere. Patru turiști au ajuns la spital cu răni grave, potrivit presei austriece.

Sorin Negru,

Telecabină prăbușită în zona Tirol din Austria, mai precis în zona de schi Hochoetz


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O telecabină de opt locuri care transporta o familie de patru persoane s-a prăbușit la pământ într-o stațiune de schi din vestul Austriei, transmite ORF.at.

Citește și: Un bărbat cu probleme psihice și-a înjunghiat ambii părinți cu cuțit, în Cluj-Napoca. Vecinii sunt îngroziți de cele întâmplate

Potrivit poliției, este posibil ca un copac căzut să fi făcut ca telegondola din Acherkogelbahn să se prăbușească în jurul orei locale 10:22.

Conform ultimelor informații, toți cei patru ocupanți ai telegondolei au fost grav răniți. Au fost duși la spitalele din Zams și Innsbruck.

Clinica din Innsbruck a transmis că o persoană este în stare critică.

Zona de schi Hochoetz din Ötztal este considerată un paradis pentru familiile care își petrec vacanțele la munte, în Austria.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Telegondolă prăbușită într-o stațiune de schi din Austria

[Sursa foto: orf.at]

Telecabină prăbușită la schi în Austria. Doi dintre răniți sunt copii

Incidentul neobișnuit a avut loc pe cablul Acherkogelbahn din zona de schi Hochoetz din regiunea Tirol.

Înălțimea de la care s-a prăbușit telegondola a fost de minim 7-8 de metri.

Toți cei patru pasageri, printre care și doi copii, au fost grav răniți, unul dintre cei transportați de urgență la spital în stare critică.

Din cauza locației îndepărtate și a terenului forestier inaccesibil, serviciile de urgență au fost nevoite să extragă victimele folosind o frânghie atârnată dintr-un elicopter.

Michaela Burger, un purtător de cuvânt al autorităților locale, a declarat că un pasager a fost dus la Spitalul Medical Universitar Innsbruck, în timp ce ceilalți trei au fost duși la spitalul Zams pentru tratament suplimentar.

Telegondolă prăbușită într-o stațiune de schi din Austria

[Sursa foto: orf.at]

Tragedie la schi în Austria. Cine sunt victimele 

Deocamdată nu se știe nimic despre identitatea răniților grav. „Tot ce știm este că e vorba de un tată, fiul și fiica lui, precum și un unchi. Deci probabil este o familie. Nu știm încă de unde vin”, a spus adjunctul comandantului poliției districtuale Michael Haid.

Potrivit poliției, cei patru au fost salvați din elicopter cu o frânghie și duși la spital. Salvarea a fost extrem de dificilă deoarece locul accidentului din mijlocul telecabinei se afla pe un teren relativ impracticabil din pădure, a declarat un purtător de cuvânt al companiei de telecabină.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Publicația Der Standard informează că familia de turiști era din Danemarca- tatăl de 49 de ani, fiul de 20 de ani, fiica de 19 ani și unchiul lor de 46 de ani.

Locul unde s-a prăbușit telegondola 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI