Recent, Jador a făcut marele anunț! El nu mai este un bărbat singur, iar inima lui a fost furată acum de o tânără pe nume Hoder, care locuiește în Spania, dar care vine des în România.

Artistul a petrecut câteva zile alături de noua lui iubită. El i-a oferit mașina lui să o conducă, dar se pare că au întâmpinat niște dificultăți la pornire. Artistul a „certat-o” și i-a explicat ce a făcut greșit.

„Intri în perete!”

Jador i-a atras atenția iubitei sale că a fost nevoie de mult prea multe manevre până să iasă din parcare, având în vedere că în spatele ei se afla un zid, iar în altă parte o mașină.

Citește și: Bianca Drăgușanu, însărcinată din nou? „O să fiu o mamă devotată și iubitoare în continuare!”

Într-un final, totul s-a terminat cu bine. Artistul le-a arătat fanilor lui că glumele și o dispoziție bună sunt mereu cea mai bună alegere, atunci când vine vorba despre o situație delicată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„20 de manevre a făcut, Hoder, intri în perete, ai mașina în față, ai făcut 20 de manevre. Dacă nu aveai camerele astea... A, bun, în sfârșit”, a spus Jador, în timp ce se afla în mașină cu iubita sa.

„Gata, gata”,  a spus, amuzată, Hoder.

Jador are o nouă relație

Jador și-a anunțat relația în mediul online! El le-a împărtășit fanilor lui că iubește mult și la rândul lui se simte iubit.

Singurul lucru care îi lipsea artistului era o femeie care să-l aprecieze și să îl iubească.

El a confirmat că este îndrăgostit peste măsură de Hoder și că ea va fi femeia care va primi grijă și susținere pe toate planurile din partea lui.

Citește și: Theo Rose a anunțat când urmează să nască. Ce a declarat artista după ultima vizită la medic

Tensiuni între Jador și iubita lui, în fața lumii! Și-a „certat” iubita, după ce s-a urcat la volanul mașinii sale: „Intri în perete”

Hoder, noua iubită a lui Jador

[Sursa foto: Instagram]

„Sunt multe de zis…. Ce îmi rămâne este să vă anunț ca ea este cea care îmi face inima sa îmi tresară, ea îmi umple inima de fericire și ea este cea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o.
Ea este Hoder, aleasa inimii mele ❤️…. FEMEIA CARE O SĂ AIBĂ CEA MAI FRUMOASĂ VIAȚA ALĂTURI DE MINE!”,  a scris Jador în mediul online în urmă cu două zile.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si